skip to Main Content

HUOM! Uusi ajankohta

›› HUOM! Seminaari siirretty uuteen ajankohtaan Valtioneuvoston suosituksen mukaan ‹‹

Tiedote: Passion for Success 2020 -seminaari siirretään syksylle

10times Oy on tehnyt päätöksen siirtää Passion For Success seminaaria Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Seminaari oli tarkoitus järjestää 14.-15.3.2020 Helsingin Kulttuuritalolla, mutta Valtioneuvoston viimeisintä suositusta noudattaen tapahtuma siirretään syksylle. Passion for Success 2020 -seminaarin uusi ajankohta on 15.-16.8.2020, seminaari järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

”Mottomme on ”ihminen ensin”, ihmiset ovat olleet jo aikaisemminkin huolissaan seminaariimme kokoontuvien ihmisten terveydestä seminaarin väkimäärän vuoksi. Olemme vastuullisesti toimiva yritys ja ihmisten terveys ja hyvinvointi on tietysti prioriteetti numero yksi. Hallituksemme noudattaa Suomen hallituksen suositusta, ja tästä syystä siirrämme seminaarin syksylle.” täsmentää 10times Oy:n toimitusjohtaja Timo Risku.

Mitä tämä tarkoittaa lipun ostaneille?

Jos sinulla on lippu Passion for Success 14.-15.3.2020 -seminaariin, lippu käy samoin lippuehdoin uutena ajankohtana 15.-16.8.2020.

Lisätietoa seminaarista: www.passionforsuccess.fi

Kyselyt ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@10times.fi
Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tiedotteen antaja:
Timo Risku
10times Oy toimitusjohtaja

Ben Furman

Mika Poutala

Ilkka Rajala

Ilkka Koppelomäki

Tinka Sjögren

Jenni Levävaara

Mikko Sjögren

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

PASSION FOR SUCCESS 2020

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä.” -Petri

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi! 

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä.

Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.

Tämä seminaari on sinulle, jos:

  • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin.
  • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
  • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen.
  • Haluat saavuttaa tavoitteesi.
  • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
  • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
  • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAAREISTA… 

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo neljä kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2019.

Vakiopuhujiemme Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin lisäksi lavalla on nähty…

2016: Janet Bray Attwood

2017: Jack Canfield ja Janet Bray Attwood

2018: Anders Haglund ja Harri Gustafsberg

2019: Joseph McClendon III, Anna Perho ja Joni Jaakkola

Passion for Success 2019 -seminaarissa oli yli 1000 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.

“Kun tulet tilaan, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluaa sulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

-Mika Poutala, osallistunut kaksi kertaa, nähdään puhujana vuonna 2020.

“Tämä oli niin monipuolinen kattaus, eilinen varsinkin ja tänään vielä lisää! Parasta oli se, että tästä on apua hyvin monenlaisille ihmisille. Sai oivalluksia työelämään, perhe-elämään, harrastuksiin ja vaurastumiseen. Hyvin monenlaisia asioita, jokainen löytää varmasti jotain mitä viedä eteenpäin.”

“Suurin oivallukseni viikonlopun aikana oli, että ajatukset ei ole yhtä kuin todellisuus. Ne on vaan mitä mä ajattelen ja ne johtuvat siitä, miltä musta tuntuu. Suosittelen tätä seminaaria kaikille, varsinkin nuorille, koska näitä asioita ei opeteta koulussa – tämänkin päivän aikana oon miettinyt monta kertaa, että miksi hitossa ei!”

“Parasta seminaarissa on ollut yleinen tunnelma. Se, että on oikeasti päässyt tänne näin isolla porukalla näkemään samankaltaisia ihmisiä. Ja on meillä kyllä ollut myös todella huikeat puhujat! Suosittelen kaikille, jotka haluaisivat ymmärtää itseään ja mennä elämässä eteenpäin.”

“Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!”

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!”

“Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. “

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta” <3

Hannele

“Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska.” 

– Annika

“Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!” 

– Satu

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!” 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2020!

VALMENTAJAT 

Ben Furman

Mika Poutala

Ilkka Rajala

Ilkka Koppelomäki

Tinka Sjögren

Jenni Levävaara

Mikko Sjögren

BEN FURMAN

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja

Ben on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan maailmalla muun muassa ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana, ratkaisukeskeisten valmennusmenetelmien kehittäjänä ja Muksuoppi-menetelmän kehittäjänä.

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja psykiatri Ben Furman on suomalaisen työhyvinvoinnin edelläkävijä. Hän on tuonut työelämän henkisen hyvinvoinnin ongelmiin täysin uudenlaisen lähestymistavan ratkaisukeskeisyyden avulla. Yhdessä työtoverinsa Tapani Aholan kanssa hän on kehittänyt yksinkertaisia mutta tehokkaita menetelmiä henkisen hyvinvoinnin edistämiseen työpaikoilla.

www.benfurman.com | www.youtube.com/benfurmantv

MIKA POUTALA

Huippu-urheilija, liiketoiminnan sparraaja

Mika5

Olympiapikaluistelija Mika Poutala on menestynyt ja erittäin positiivinen urheilija. Hän on huippu-urheilija sekä nykyisin myös liiketoiminnan sparraaja.

Olympiapikaluistelija ja liiketoiminnan sparraaja

Mika aloitti jo seitsemän vuoden ikäisenä pitkän ja opettavaisen taipaleen kohti pikaluistelumaailman huippua. Monet haasteet ja vastoinkäymiset ovat opettaneet hänelle arvokkaita asioita siitä, mitä menestyminen vaatii.

Iloisesta olemuksestaan tunnettu Mika toimii luistelun ohessa myös puhujana. Hän opettaa ja innostaa ihmisiä sekä yrityksiä saavuttamaan tavoitteet konkreettisten työkalujen avulla. Mika kiertää vuosittain kymmenissä tapahtumissa, ja mm. Sonera, IFK ja Fennia ovat olleet hänen asiakkaitaan.

www.mikapoutala.fi

ILKKA RAJALA

Henkinen valmentaja, NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Valmentanut henkilökohtaisesti yli 1500 ihmistä

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Suomen ainoa Licensed Master Trainer of NLPTM -sertifioitu valmentaja

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on koko euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella

www.nlp-akatemia.fi | www.ilkkarajala.fi

ILKKA KOPPELOMÄKI 

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.

www.uskallainnostua.fi | www.ilkkakoppelomaki.fi

TINKA SJÖGREN

Transformatiivinen-, mielen ja ajatusten valmentaja, Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

_MG_2876Valmis

Tinka Sjögren toimii mielen valmentajana.

Transformatiivinen valmentaja

“Transformatiivinen valmentaja tarkoittaa sitä, että kuljen heidän rinnallaan ketkä ovat valmiita heräämään eloon jokaisella solullaan ja elämään elämää täydestä potentiaalistaan käsin, sisäisen viisautensa ohjaamina ja siten muuttamaan maailmansa.

Se mitä minä sanon tai teen ei ole niin kovin tärkeää, vaan se mitä sinä näet ja oivallat, se miten heräät unesta – ajatusmaailmastasi todellisuuteen. Todellisuuteen, mikä on kauniimpi, ystävällisempi ja ihmeellisempi kuin mikään pimpattu positiivinen ajatushöttö. Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan Ihmismielen Selkeyteen!”

Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

Ihmismielen Sirkus on kutsu selkeyteen. Tinka Sjögren auttaa ymmärtämään ihmiselämän kiemuroita ja auttaa heräämään ajatussirkuksesta luonnolliseen viisauteen ja todellisuuden kauneuteen.

JENNI LEVÄVAARA

Yrittäjä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja sekä kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo Resortin perustaja.

Jenni-lavalla

Jenni Levävaara on menestynyt fitness-urheilija sekä hyvinvointivalmentaja. Hänen urheilusaavutuksiinsa kuuluvat muun muassa Euroopan mestaruus, Suomen mestaruus sekä Maailmanmestaruushopea fitness-kisoissa.

Intohimoinen hyvinvointivalmentaja

Jenni on valmentanut yli 20 vuoden ajan yksilöitä ja yrityksiä uskomattomiin tuloksiin.

Jennin valmentamistapa perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sisältäen kehon, mielen ja ravinnon kautta saavutetun tasapainon. Jenni on laajasti kouluttautunut lisensioitu NLP-kouluttaja ja Henkinen Valmentaja, monipuolinen liikunnanohjaaja ja kokenut Personal Trainer, koulutettu ravintovalmentaja ja luontaisterveyden osaaja, joka taitaa myös ihmiskehon manuaalisen käsittelyn.

“Hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat intohimoni. Samoin uuden oppiminen ja oppimani jakaminen eteenpäin. Uskon ihmeisiin mutta ennen kaikkea ihmiseen.” -Jenni Levävaara

TV:stä tuttu!

Jenni Levävaara on tullut tutuksi muun muassa Suurin pudottaja sekä Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontajana ja valmentajana, sekä asiantuntijana useissa eri mediossa.

www.rahgamoresort.fi | www.jennilevavaara.fi

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi | www.mikkosjogren.fi

SEMINAARIN SISÄLTÖ LA-SU 15.-16.8.2020

BEN FURMAN: Seitsemän elämäntaitoa – Miten tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa?

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaajana.

Benin laajan kokemuksen sekä ratkaisukeskeisen lähestymistavan seurauksena hän on kiteyttänyt seitsemän elämäntaitoa, jotka jokaisen olisi hyvä oivaltaa.

Hänen puheenvuoron aikana pääset tutustumaan näihin seitsemään ratkaisukeskeiseen taitoon, joiden avulla jokainen meistä voi parantaa elämänsä laatua sekä tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa.

MIKA POUTALA: Mitä menestyminen vaatii?

Mika Poutala on olympiapikaluistelija sekä liiketoiminnan sparraaja.

Puheenvuoronsa aikana Mika jakaa oman kokemuksensa kautta mitä maailman huipulle pääseminen vaatii sekä auttaa kuulijoita ymmärtämään mikä tavoitteiden asettamisessa on lopulta tärkeintä.

Hän muistuttaa, että jokaisen on hyvä punnita omia arvojaan ja miettiä mitä elämältä oikeasti haluaa, mutta sen lisäksi pohtia mitä on valmis uhraamaan omien unelmiensa eteen.

Mikan puheenvuoron aikana opit mitä menestyminen todella vaatii ja mitkä asiat luovat elämän perustan, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin.

ILKKA RAJALA: Voittamaton – menestyksen avaintekijät

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Hän on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja. Hänellä on voimassa Suomen ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Elämän eri osa-alueilla menestyminen vaatii monia henkisiä taitoja. Menestys ja sitä ruokkiva asenne eivät ole syntymälahjoja, vaan opittavia ja kehitettäviä asioita aivan siinä missä muutkin taidot.

Nämä taidot voivat liittyä ajatteluun, motivaatioon, päätöksien tekemiseen ja esimerkiksi taitoon kestää painetta. Näistä asioista kyllä puhutaan, mutta harvemmin mukana tulee ohjeet niiden kehittämiseksi.

Ilkka avaa puheenvuoronsa aikana keskeisiä avainkykyjä, jotka yhdistävät menestyviä ihmisiä bisneksen, taiteen, tieteen ja kulttuurin aloilla. Tulet oppimaan lisäksi miten voit kehittää omia menestykseen vaadittavia taitojasi.

ILKKA KOPPELOMÄKI: Itsesi johtamisen voima

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja suositun Saa mitä haluat -kirjan kirjoittaja. Ilkka on valmentanut ihmisiä yli 10 vuoden ajan johtamaan itseään elämässä kohti haluamaansa tilannetta.

Ilkan luennon aikana opit, mitä sinun on hyvä tietää itsesi johtamisesta ja miten voit johtaa itseäsi kohti sitä mitä haluat.

Jokaisella Ilkan luennolla ja valmennuksella on vain yksi tarkoitus: Saada aikaan jotain pientä konkreettista muutosta. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi, ihmissuhteissasi, hyvinvoinnissasi ja työssäsi, saat lopulta aikaan isoja merkittäviä muutoksia.

Ilkka jakaa itsensä johtamisen viiteen alueeseen, joista jokaiseen saat pieniä yksinkertaisia ajatuksia siihen, miten sinä voit johtaa itseäsi paremmin elämässäsi.

TINKA SJÖGREN: Yksi ajatus voi muuttaa maailmasi

Tinka Sjögren on mielen ja ajatusten valmentaja ja Ihmismielensirkus™ -valmennuksen kehittäjä.

Jos mietit omaa elämääsi, voit huomata että elämässäsi on ollut hetkiä, kun jokin on muuttunut merkittävällä tavalla. Samanlaisia hetkiä voi havaita myös maailmanhistoriassa.

Näitä siftejä yhdistää yksi asia: parempi ymmärrys.

Tinkan puheenvuoron aikana opit millainen väärinymmärrys tämän hetken ihmiskunnassa on ja miten sen ymmärtäminen muuttaa omaa maailmaasi ja koko ihmiskuntaa.

JENNI LEVÄVAARA: Elämäsi kuntoon pienillä muutoksilla

Jenni on nainen, joka saa aikaan taattuja tuloksia, niin henkisellä kuin (etenkin) fyysisellä puolella. Hänen koulutuksissaan ei istuta penkissä kuuntelemassa vaan ohjeet pistetään heti käytännöiksi. Jenni tunnetaan myös useista TV-produktiosta, joissa hänen metodiensa läpi, uskomattomia tuloksia saavuttaen, ovat kulkeneet niin rakkaat pullukat kuin MM95-Leijonat.

Puheenvuoronsa aikana Jenni keskittyy kymmeneen eri osa-alueeseen, joista yhtäkin muuttamalla astut polulle, jonka tulokset ovat taatut ja todistetut. Nämä samat metodit ovat olleet kiinteä osa Jennin omaa elämää viimeiset 20-vuotta ja niillä on voitettu useita kansainvälisiä ja kotimaisia mestaruuksia Fitnessissä sekä painonnostossa ja ne takaavat sen, että edelleen jalkaan mahtuu teini-iän aikaiset farkut.

Jenni lähestyy ihmisen muutosta aina kokonaisuuden kannalta: ensin pitää olla tahto ja motivaatio muutokseen, sitten noudattaa tehtyjä päätöksiä ja lopulta korjataan työn hedelmiä. Uuteen parempaan minään ei ole oikopolkuja vaan ahkeruus ja sitoutuneisuus palkitaan. Mutta muistaen, että sisulla pääsee pitkälle vaan ilolla vielä pidemmälle.

Tämän puheenvuoron jälkeen sinulla on taatusti työkalupakissa muutama toimivaksi todettu työkalu enemmän, joita käyttämällä olet kuin huomaamattasi matkalla elämäsi kuntoon!

MIKKO SJÖGREN: Vaurastumisen polku

Mikko Sjögren on mies, joka toi rahataidon valmennuksen Suomeen. Hän on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja. Hänet tunnetaan myös koko Suomen taloudellisena kummisetänä ja Rahataidonvalmentajana™.

Mikko käy puheenvuoronsa aikana läpi vaurastumisen polkua; mitä pitää tietää ja mihin tulee varautua matkan varrella.

Hän muistuttaa, että oikea aika ja oikea paikka eivät riitä, on oltava myös oikea minä. Reitti vaurauteen on moneen kertaan ennalta kuljettu ja viitoitettu. Oikopolkuja ei ole, vaikka juuri niitä monet koettavat matkan varrella kaupustella.

Mikon puheenvuoron aikana opit mitä vaurastumiseen tarvitaan ja mistä lähteä liikkeelle. Oivallat miksi vaurastuminen ja talousymmärrys on tärkeää varsinkin nykyisessä markkinatilanteessa sekä ymmärrät taloudellisen aikuistumisprosessin. Kuulet lisäksi mihin suuntaan sijoitusmarkkinoilla kannattaa tähystää tulevaisuudessa.

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi.

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Passion for Success 15.-16.8.2020

Paikka

 

KULTTUURITALO

Sturenkatu 4, Helsinki

Aikataulu

LA 15.8.

Rekisteröinti

10 – 18: Seminaari

Aikataulu

SU 16.8.

10 – 18: Seminaari

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2020 -seminaariin on jäljellä Silver-lippuja. Gold- ja VIP-liput on loppuunmyyty. Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.  

Osta lippusi alta…

SILVER-LIPPU

197 € 147 €

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit 

✔️Istumapaikka Silver-alueelta

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

Loppuunmyyty!

GOLD-LIPPU

 297€ 

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit

✔️Istumapaikka GOLD-alueelta (VIP-alueen jälkeen)

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

LOPPUUNMYYTY!

Loppuunmyyty!

VIP-LIPPU

497 €

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Erillinen VIP-sisäänkäynti

✔️VIP-lounas (14.-15.3.) 

✔️Materiaalit

✔️VIP-paikat seminaarisalin etuosasta

✔️Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

✔️Passion for Success -VIP Facebook-ryhmä (Vain VIP-osallistujille!)

LOPPUUNMYYTY!

Tiedote: Passion for Success 2020 -seminaari siirretään syksylle

10times Oy on tehnyt päätöksen siirtää Passion For Success seminaaria Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Seminaari oli tarkoitus järjestää 14.-15.3.2020 Helsingin Kulttuuritalolla, mutta Valtioneuvoston viimeisintä suositusta noudattaen tapahtuma siirretään syksylle. Passion for Success 2020 -seminaarin uusi ajankohta on 15.-16.8.2020, seminaari järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

”Mottomme on ”ihminen ensin”, ihmiset ovat olleet jo aikaisemminkin huolissaan seminaariimme kokoontuvien ihmisten terveydestä seminaarin väkimäärän vuoksi. Olemme vastuullisesti toimiva yritys ja ihmisten terveys ja hyvinvointi on tietysti prioriteetti numero yksi. Hallituksemme noudattaa Suomen hallituksen suositusta, ja tästä syystä siirrämme seminaarin syksylle.” täsmentää 10times Oy:n toimitusjohtaja Timo Risku.

Mitä tämä tarkoittaa lipun ostaneille?

Jos sinulla on lippu Passion for Success 14.-15.3.2020 -seminaariin, lippu käy samoin lippuehdoin uutena ajankohtana 15.-16.8.2020.

Lisätietoa seminaarista: www.passionforsuccess.fi

Kyselyt ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@10times.fi
Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tiedotteen antaja:

Timo Risku

10times Oy toimitusjohtaja

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Lue vastaus usein kysyttyihin kysymyksiin seminaarin viralliselta info-sivulta täältä ››

Sivulta löydät myös toimintaohjeet seminaariin osallistumiseksi. Luethan sivun tarkkaan läpi.

Passion for Success on 10times Oy:n järjestämä seminaari.

© 2007-2019 10times Oy | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | Lippuehdot | Tietosuoja

Back To Top