skip to Main Content

PASSION FOR BUSINESS 2019

OPI TEKIJÖIDEN TARINOISTA JA KUULE KONKREETTISET VINKIT!

OSAA – KASVA – JAKSA – VAURASTU

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä niiltä, jotka ovat sen itse kokeneet sekä tehneet!

Tarjous päättyy…

PASSION FOR BUSINESS 2019

“Kasvutarina niin henkilönä ja johtajana on ollut erittäin opettava matka. Tule kuulemaan ja oppimaan – ettei tarvitse kaikkea itse koluta” -Roger Talermo

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme johtamisen tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Business -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia johtamiseen, yrityksen menestymiseen ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

Tee tästä päivästä yksi vuoden tärkeimmistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat vinkit omaan elämääsi! 

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua yrityksesi viemisessä eteenpäin.

Tämä seminaari on sinulle, jos:

 • Haluat yrityksen johtamisessa muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin – ennemmin nopeammin kuin myöhemmin!
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää konkreettisia vinkkejä johtamiseen.
 • Tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta kehittää strategiaa.
 • Haluat rakentaa voittavan tiimin.
 • Olet kiinnostunut ammatillisesta kehittymisestä.
 • Olet kiinnostunut työyhteisön ihmisten oman talouden vaikutuksesta hyvinvointiin.
 • Haluat vähentää johtamisesta johtuvaa stressiä.

Voit olla sijoittaja, hallitus ammatilainen, yrittäjä, johtaja, haluat opiskella johtamista. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

PUHUJAT 

ROGER TALERMO

Strateginen terävyys ja analysointi,  –>voittamisen näkeminen, Voittavan tiimin elementit

Yleisellä tasolla mielestäni voidaan puhua yrityksen strategian terävöittämisestä ja ohjata henkiset ja fyysiset voimavarat sen toteuttamiseen. Näin varmistamme, että nämä ovat tasapainossa – ettei tavoitteet ylitä resurssitasoa tai jos ambitiot ovat  korkeammat on resursseja lisättävä.”

13 vuotta Amer Sports Oyj:n toimitusjohtajana

Ainutlaatuisesen johtamistapansa, esiintymistyylinsä, huumorinsa ja intohimonsa ansiosta hän on vaikuttava ja vakuuttava esimerkillä johtava valmentaja. Hänen kykynsä innostaa toisia toimimaan ja saavuttamaan parempia tuloksia on suora seuraus siitä, että hän käyttää itse periaatteita, joita opettaa.

Rogerin ura on urheluvaikkutamisen saralla vertaansa vailla. Freestyleliiton perustaminen, SWAN veneitävalmistavan Nautorin, Suomen Olympiakomitean puheenjohtajuus, ANOC Executive Councilin jäsenyys, Alppihiihtäjät kirjan toinen kirjoittajista sekä pitkä ura maailman johtavan urheiluvälivalmistajan Amer Sportsin toimitujohtajana, ovat virstanpylväitä erittäin energisen ja ainakaansaavan Talermon uralla. Tähän kun lisätään vielä useta hallituspaikat niin Aalto-yliopistossa kuin Svenska Handelshögskolanin säätiössä – voidaan sanoa, että kyseessä on TEKIJÄ!

ERKKA WESTERLUND

Valmentaja, johtaja, Olympia ja MM -mitalisti, Jääkiekkoleijona n:o 200

Erkka Westerlund, liikuntatieteiden maisteri, on ansioitunut suomalainen jääkiekkovalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja urheiluvaikuttaja. Hän on valmentanut useita SM-liigajoukkueita, KHL Jokereita ja Salavat Yulaevia ja toiminut sekä Suomen nuorten että aikuisten maajoukkueiden päävalmentajana. Westerlundilla on voittanut Suomen päävalmentajana Olympiahopean ja -pronssin sekä kaksi MM-hopeaa ja -pronssin. Lisäksi hän on toiminut Suomen urheiluopiston rehtorina ja toimitusjohtajana sekä Jääkiekkoliiton kehityspäällikkönä sekä valmennuksen ja koulutuksen johtajana. Nykyisin hän toimii hyvinvointi- ja johtamisvalmentajana Lepoaika-perheyrityksessä sekä Voittava Tiimi Oy:ssä.

Maailmassa kaksi maata menee seikaisin Jääkiekosta, Suomi ja Kanada.

Samaan maaliin, oikeissa rooleissa, joukkueena, pelikirjaa noudattaen – jääkiekkoa vai yrityselämää?

Ihmisen sisältä löytyvät isot voimavarat.  Ensimmäinen askel  omien voimavarojen käyttöön, on oppia tunnistamaan voimavaransa, oppia tuntemaan itsensä sekä johtamaan itseänsä.  Työelämässä on tärkeää ,  että työntekijä kokee työnsä mielekkäänä ja halua tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Tärkeää on myös jatkuva halu kehittyä ja kasvattaa voimavarojaan.

Henkiset voimavarat rakentuvat  motivaatiosta, asenteesta, itseluottamuksesta, vastuullisuudesta ja suoritustunteesta.  Motivaatio ja asenne kertovat siitä, miten suhtaudut isoihin kysymyksiin: Mitä haluat tehdä elämässäsi tai mitä haluat työltäsi? Tai miten arvostat  elämää ja suhtaudut  erilaisiin tilanteisiin – näetkö uhan vai mahdollisuuden?  Hyvä itseluottamus kumpuaa hyvästä itsesi tuntemisesta.  Vastuullisuudessa korostuu erityisesti luotettavuus. Löytämällä oman optimaalisen suoritustunteesi,  pystyt kasvattamaan omaa suorituskykyäsi.

Itseohjautuva ihminen on yrityksen tärkein voimavara

Hyvä fyysinen kunto on perusta hyvinvoinnille ja myös huippusuorituskyvylle.  Miten hyvin tunnet itsesi fyysisesti? Liikutko tarpeeksi, mistä stressaannut tai miten lepäät ja palaudut parhaiten?  Kehittymisen ja oppimisen kannalta tarvitaan fyysisten ominaisuuksien kartoitus. Sen jälkeen harjoittelu, kuormittumisen, palautumisen ja kehittymisen seuranta sekä oikea suhde takaavat kehittymisen.  Liikunnan ohella fyysiset voimavarat rakentuvat riittävälle unelle ja levolle sekä terveelliselle ravinnolle ja elämäntavoille.

TAPIO KORJUS

Olympiavoittaja, Johtaja, Kuortaneen Urheiluopiston Rehtori

Hänellä on tietotaitoa hyvinvoinnista uran ja  elämänkaaren eri vaiheissa, motivaatiosta ja unelmien toteuttamisesta.

Voittaminen voittamisen jälkeen!

Yrityksen johtamista voi verrata urheiluvalmennukseen.

Esimies on kuin joukkueen valmentaja. Minun mottoni valmennuksessa on ”to lead not to carry”. Hyvä valmentaja johtaa prosessia, mutta antaa urheilijan kantaa vastuun suorituksestaan. Samalla tavalla yrityksessä esimiehen täytyy johtaa, mutta antaa vastuu toteuttamisesta alaiselle, Korjus kertoo.

Jos motivaatio on kunnossa tulostakin tulee. Menestyksestä tulee pätevyyden tunne, joka kohottaa itseluottamusta ja ruokkii suoritusmotivaatiota. Siitä syntyy ikiliikkuja, joka pitää itse itseään vauhdissa.

Huippusuorituksesta syntyy huipputulos. On keskityttävä tehtävään, joka johtaa tulokseen. Jos urheilija alkaa suoritushetkellä miettiä tulosta eikä keskity itse suoritukseen, keihäs ei taatusti lennä 70 metriin saakka. Sen sijaan kun suoritus onnistuu hyvin, on tuloskin hyvä. Sama toimii työelämässä.

Johtajan on osattava pitää itse itsestään huolta. Siksi on tärkeää, että on kunnossa niin fyysisesti kuin henkisesti ja sosiaalisestikin.

Korkeat tavoitteet mahdollistavat korkeat tulokset

Vanha Suomalainen sanalasku sanoo, Joka kuuseen kurkottaa – katajaan kapsahtaa. Mielenkiintoinen ajantus, ja kertooko tämä suomalaisesta mentaliteetista? Vastaava sananonta englanninkielisenä menee: Aim to the moon –  if you miss it you may hit a star. Tähtää kuuhun – mikäli missaat kuun, voit osua tähtiin.

Tänäpäivänä voin jo nähdä tuon jälkimmäisen asenteen moukkaavan suomalaista liike-elämää – samoin kuin urheilua. Vielä on paljon tekemistä, mutta suunta on oikea.

OUTI IMPIVAARA 

Outi Impivaara  on johtamisen valmentaja, joka on itse kokenut esimiestyön ilot ja haasteet.

Outi on johtajuuteen, johtamiseen, esimiestyöhön ja tiimien sisäiseen sekä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen keskittynyt valmentaja.

Inspiroinut satoja johtajia

Hän on toiminut yritysvalmentajana jo vuodesta 2003 saakka. Outi on valmentanut useiden suomalaisten sekä kansainvälisten yritysten johtoryhmiä sekä esimiehiä toteuttamaan kirkasta strategiaa. Outi haluaa varmistaa tavoitellut tulokset konkreettisella johtamisella sekä vähentää epäluottamuksesta tai huonosta viestinnästä johtuvaa ’sähläysrahaa’ huolehtimalla tiimien yhteistyöstä sekä avoimen viestintäkulttuurin kehittämisestä.

Ennen valmentajan uraa Outi on toiminut 17 vuotta ICT –toimialalla tiiminvetäjänä sekä projektipäällikkönä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kehityshankkeissa eri puolilla Eurooppaa sekä mm. Pakistanissa.

Outin mielestä organisaation strategian onnistuminen on kiinni luottamuksesta sekä ihmisten kyvystä käsitellä ideoita ja ongelmia. Monimuotoisuus ja ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen heidän vahvuuksiaan hyödyntämällä varmistaa tiimien onnistumisen.

Pääpontit valmennuksessa

 • Miten erilaiset ihmiset kokevat luottamuksen?
 • Konfliktit vahvistavat sitoutumista ja vastuunottoa!
 • Tiimin toimintahäiriöt voimavaraksi
 • Organisaation monimuotoisuus ja oivallukset tulosten varmistamisessa
 • Miten rakennan voittavan tiimin hyödyntäen ihmisten erilaisuutta?

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR -SEMINAAREISTA… 

Järjestämme kohderyhmän mukaisia seminaareja: Passion For Business ja Passion For Success.  Passion for Success -seminaari on järjestetty jo neljä kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2019.

Lavalla on nähty… Janet Bray Attwood, Jack Canfield, Anders Haglund, Harri Gustafsberg, Anna Perho, Joni Jaakkola, Mikko Sjögren ja Ilkka koppelomäki. 

Passion for Success 2019 -seminaarissa oli yli 850 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.

“Kyllä tällainen seminaari olisi hyvä ihan kenelle tahansa, sillä pysähtyminen oman itsensä äärellä on todella tärkeää. Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää.”

“Äärimmäisen hyvin toimiva kokonaisuus, erilaisia puhujia ja hyvää mielen virkistämistä!”

“Yksi elämäni siisteimmistä viikonlopuista! Nuorienkin kannattaisi ehdottomasti osallistua.” 

“Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!”

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!”

“Jos Passion for -seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. “

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta seminaarista” <3

Hannele

“Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska.” 

– Annika

“Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!” 

– Satu

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!” 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2019!

SEMINAARIN SISÄLTÖ

 • Erkka Westelund – Itseohjautuva Ihminen
 • Tapio Korjus – Voittamisen Filosofia
 • Outi Impivaara – Johtamisen Malli
 • Mikko Sjögren – Hyvinvointi ja Talous
 • Roger Talermo – Strategia Paperilla vai Käytössä?

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä päivästä on konkreettista hyötyä työhösi ja  elämääsi.

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä päivä. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän päivää, jos se vain on mahdollista.

Voit osallistua SILVER, GOLD tai VIP lipulla!

Passion for Business 11.9.2019

Paikka ja Aikataulu

11.9.2019

RADISSON BLU ROYAL

Runeberginkatu 2, Helsinki

Aikataulu

8-9: Rekisteröinti

9-18: Seminaari

“Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä toimintaa.”

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Business 2019 -seminaariin on kolmentyyppisiä lippuja: SILVER-, GOLD- JA VIP-lippuja. Voit ostaa SILVER- TAI GOLD-lipun seminaaripäivälle tai VIP-lipun, jolla pääset osallistumaan myös seminaarin VIP-lounaalle. Huomaathan, että VIP-lippuja on tarjolla rajattu määrä.  

Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät tältä sivulta alempaa..  

 

Ennen kuin ostat lipun, päätä:

 • Haluatko osallistua vain seminaariin VAI lisäksi VIP-lonaalle yhdessä puhujiemme kanssa?
 • Haluatko hemmotella itseäsi VIP-lipun eduilla vai riittääkö SILVER- tai GOLD-lippu?
 • Haluatko istua mahdollisimman edessä vai riittääkö SILVER-alue?

Osta valitsemasi lippu alta…

SILVER-LIPPU

747€ 597€ (alv 0%)

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit 
 • Istumapaikka Silver-alueelta
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria

Tarjous alk. 597€

(alv 0%)

Suosituin!

GOLD-LIPPU

947€ 697€ (alv 0%)

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit
 • Istumapaikka Gold alueelta (VIP-alueen jälkeen)
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria

Tarjous alk. 697 €

(alv 0%)

VIP-LIPPU

1447 € 1197 € (alv 0%)

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Taukotarjoilut ja Lounas Puhujien kanssa
 • Materiaalit
 • VIP-paikat seminaarisalin etuosasta
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria
 • Paikkoja rajattu määrä

Tarjous alk. 1197 €

(alv 0%)

Tarjoukset voimassa…

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä on Passion for Business 2019 -seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Business -seminaari on liiketoiminnan ja itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä bisneksen ja elämäsi kehittämiseen.

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita liiketoiminnan tai oma ammatillisen osaamisen kehittämisestä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, johtaja, esimisasemassa oleva, työntekijä, johtamista opiskeleva, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

Mitä seminaarin VIP-osuus pitää sisällään ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Business 2019 -seminaari on erityinen siksi, että se sisältää yhteisen lounaan seminaarin pääpuhujien kanssa. Tuolla lounaalla tarjoamme maistuvan aterian sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden VIP lipun ostaneiden kanssa. VIP lippuja on myynnissä vain 30 kappaletta, jolloin verkostoituminen onnistuu varmasti. Pääset myös keskustelaan seminaarin puhujien kanssa. VIP-lippu on sinua varten, jotta saat sytytettyä aidon liekin muutokselle.

VIP-tilaisuuden lippumäärä on rajoitettu. Olemme laskeneet, että kun osallistujamäärä on rajoitettu tarpeeksi pieneksi, pystymme varmistamaan, että mahdollisimman moni osallistuja hyötyy seminaarista mahdollisimman paljon.

VIP-lippuun sisältyy lämmin ruoka sekä taukokahvit.

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

Voinko valita paikkani etukäteen?

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat salin etuosassa.

Missä rekisteröinti tapahtuu?

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle.

Kuuluuko lippuuni lounas?

Silver- ja Gold-lippuihin ei sisälly lounasta. Pidämme seminaaripäivinä lounastauon, jonka aikana on mahdollista käydä lounastamassa omakustanteisesti läheisissä ravintoloissa. Seminaripaikan läheisyydestä löytyy runsaasti lounaspaikkoja, joten ruuhkia ei pääse syntymään.

VIP-lippuun kuuluu lounas ja taukotarjoilut.

Entä jos en pääsekään seminaariin? 

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@10times.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Miten tapahtumaan pukeudutaan? 

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta? 

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi(a)10times.fi, niin autamme sinua!

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAA: 

Passion for Business on 10times Oy:n järjestämä seminaari.

© 1998-2019 10times Oy | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | Lippuehdot | Tietosuoja

Back To Top