skip to Main Content

Suomen suosituin itsensä kehittämisen seminaari!

SEMINAARI, JOSTA SAAT KONKREETTISIA VINKKEJÄ ONNISTUMISEEN JA MENESTYMISEEN TYÖSSÄ JA MUUSSA ELÄMÄSSÄ.

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

HELSINKI | 2.-3.4.2022

0+
osallistujaa
0.
Passion for Success -seminaari
0%
suosittelee

4 SYYTÄ MIKSI SINUNKIN KANNATTAA OSALLISTUA!

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin. Muun muassa näistä syystä sinun kannattaa osallistua…

1. KONKREETTISET VINKIT OMAAN ELÄMÄÄSI

Seminaarissa ei ole luvassa monimutkaisia strategioita tai pelkkää hypetystä; luvassa on yksinkertaisia ja konkreettisia vinkkejä, jotka voit poimia omaan arkeesi samantien.

2. VALMENTAJAT OVAT TODELLISIA TEKIJÖITÄ

Olemme valinneet seminaarin puhujiksi vain sellaisia valmentajia, joiden tiedämme elävän kuten he opettavat. Nämä raudanlujat ammattilaiset noudattavat omassa arjessaan juuri niitä yksinkertaisia, konkreettisia asioita ja ideoita, joita tulevat jakamaan seminaarimme aikana.

3. KOHTAAMISET SAMANHENKISTEN IHMISTEN KANSSA

Seminaariin tulee useita satoja osallistujia ympäri Suomea. Seminaariviikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin inspiroiviin ihmisiin ja löytää paljon mielenkiintoisia kontakteja.

4. ENERGIA JA YLEINEN TUNNELMA

Muun muassa Mika Poutala on ollut osallistujana seminaarissamme jo kahdesti, näin hän kuvaili seminaarin tunnelmaa: ”Kun tulet seminaaritilaan, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluavat sinulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

TÄMÄ SEMINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin.
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen ja terveyteen.
 • Haluat saavuttaa tavoitteesi.
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
 • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.
 • Haluat oppia bisneksestä ja johtamisesta.
 • Haluat saada työkaluja ja voimaa vaikeasta tilanteesta ylösnousemiseen.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi!

NÄIN AIEMMAT OSALLISTUJAT KUVAILEVAT SEMINAARIA

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo kuusi kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2021 onlinena ja fyysisenä vuonna 2019, jolloin paikalla oli yli 1200 osallistujaa.

Katso videolta tai lue alta aiempien osallistujien kommentteja seminaarista!

“Kun tulet tilaan, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluaa sulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

-Mika Poutala, osallistunut kaksi kertaa, puhujana vuonna 2021

“Tämä oli niin monipuolinen kattaus, eilinen varsinkin ja tänään vielä lisää! Parasta oli se, että tästä on apua hyvin monenlaisille ihmisille. Sai oivalluksia työelämään, perhe-elämään, harrastuksiin ja vaurastumiseen. Hyvin monenlaisia asioita, jokainen löytää varmasti jotain mitä viedä eteenpäin.”

“Parasta seminaarissa on ollut yleinen tunnelma. Se, että on oikeasti päässyt tänne näin isolla porukalla näkemään samankaltaisia ihmisiä. Ja on meillä kyllä ollut myös todella huikeat puhujat! Suosittelen kaikille, jotka haluaisivat ymmärtää itseään ja mennä elämässä eteenpäin.”

“ERITTÄIN ASIANTUNTEVAT PUHUJAT!”

“Erittäin asiantuntevat puhujat! Jokainen luento tuki toisiaan ja kaikki kuunneltuani pystyi yhdistelemään asioita. Käteen jäi mielettömästi uutta hyvää tietoa.”

“KAKSI PÄIVÄÄ HUIPPUENERGIAA, LOISTAVIA PUHUJIA JA UUSIA TUTTAVUUKSIA!”

“Kaksi päivää huippuenergiaa, loistavia puhujia ja uusia tuttavuuksia. Sain uskomattoman paljon oivalluksia omaan elämään ja konkreettisia asioita, joiden avulla pystyn olemaan oman laivani kapteeni ja ohjaamaan laivani sinne minne itse haluan elämän aallokoissa. Iso kiitos koko 10times tiimille tapahtuman järjestämisestä!” -Tanja

“OLIN ENNAKKOLUULOINEN PITUUDEN TAKIA, MUTTA KAKSI PÄIVÄÄ JAKSOI OIKEIN HYVIN MIELENKIINTOISTEN AIHEIDEN PARISSA.”

“Olin vähän ennakkoluuloinen tapahtumasta sen pituuden takia. Mutta kaksi pitkää päivää jaksoi oikein hyvin ja aika kului ihan huomaamatta mielenkiintoisten aiheiden ja hyvien puhujien parissa. Oli erittäin antoisa viikonloppu!”

“EN OLISI USKONUT MITEN SUURIIN TUNTEISIIN PÄÄSEE KÄSIKSI!”

“Tarinoita toinen toistaan upeammilta puhujilta. 16 tuntia itsensä kehittämistä, suuria tunteita ja huipputyyppejä. Ensikertalainen ja odotukset ylittyi heittämällä. Seminaarista sai mielettömän energian uuteen viikkoon sekä inspiraatiota ja oivalluksia omaan toimintaan. Ilosta hyppimistä, kyynelten vuodatusta – en olisi uskonut miten suuriin tunteisiin pääseekään käsiksi! Suuri suositus.” -Weera

“VUODEN ENERGIALATINKI SAATU!”

“Vuoden energialatinki saatu! Kiitos jokaiselle puhujalle. Jokaisella oli suoraan käytäntöön sovellettavia ideoita. Tämä oli kolmas Passion for Success -seminaarini ja totesin että vuoden välein on hyvä käydä hakemassa piristysruiske. Iso kiitos!”

“SUOMEN PARAS TAPAHTUMA, JOS ON ITSENSÄKEHITTÄMISESTÄ KIINNOSTUNUT!”

“Suomen paras tapahtuma jos on itsensä kehittämisestä kiinnostunut! Kannattaa osallistua jos tahtoo saada asioita eteenpäin elämässä ja tavata kaltaisia ihmisiä!”

“Suomen paras tapahtuma, jos on itsensä kehittämisestä kiinnostunut.”

VALMENTAJAT 2022

Olemme valinneet seminaarin puhujiksi vain sellaisia valmentajia, joiden tiedämme elävän kuten he opettavat. Nämä raudanlujat ammattilaiset noudattavat omassa arjessaan juuri niitä yksinkertaisia, konkreettisia asioita ja ideoita, joita tulevat jakamaan seminaarimme aikana.

Seminaarimme rakentuu osaamisen, kasvamisen, jaksamisen ja vaurastumisen ympärille. Alla olevat värikoodit kertovat, mihin osa-alueeseen valmentaja keskittyy erityisesti.

Outi Impivaara

Kokenut ammattivalmentaja, Bisnesenergia-päävalmentaja

Tutustu Outiin

KOKENUT AMMATTIVALMENTAJA, BISNESENERGIA -PÄÄVALMENTAJA

Outi Impivaara on johtamiseen, esimiestyöhön ja vuorovaikutukseen keskittynyt ammattivalmentaja ja yrittäjä. Hän on toiminut valmentajana vuodesta 2003.

Hänen valmennuksissa keskitytään aina konkretiaan ja puhutaan vähemmän ismeistä sekä ylimääräisestä teoriasta.

Luonteeltaan hän on avoin sekä intuitiivinen ja tykkää tarttua aina uuteen.

Ilkka Koppelomäki

Itsensäjohtamisen valmentaja, Saa mitä haluat -kirjailija

Tutustu Ilkkaan

ITSENSÄ JOHTAMISEN VALMENTAJA, SAA MITÄ HALUAT -KIRJAILIJA, USKALLA INNOSTUA -PERUSTAJA

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan esikoisteos “Saa mitä haluat – opas omannäköisen elämän toteuttamiseen” julkaistiin lokakuussa 2018.

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Sonja Kaunismäki

Itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja, Oikea Nainen™ valmennusten perustaja

Tutustu Sonjaan

ITSETUNTEMUS- JA IHMISSUHDEVALMENTAJA, OIKEA NAINEN -VALMENNUSTEN PERUSTAJA

Sonja Kaunismäki on toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa jo yli 20 vuotta. Hän on erikoistunut syvälliseen itsetuntemukseen ja miten se vaikuttaa ihmissuhteisiin.

Hän on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään tien oman tasapainonsa äärelle erilaisten hoitojen ja valmennusten kautta. Vuosikymmenten tietotaito ihmisyyden eri puoliin, tunnemaailmasta sisäisiin motivaatioihin ja käyttäytymis- ja ajatusmalleihin näkyy ja tuntuu hänen työssään.

Tinka Sjögren

Transformatiivinen mielen ja ajatusten valmentaja

Tutustu Tinkaan

TRANSFORMATIIVINEN MIELEN JA AJATUSTEN VALMENTAJA, IHMISMIELEN SIRKUS -VALMENNUKSEN KEHITTÄJÄ

“Transformatiivinen valmentaja tarkoittaa sitä, että kuljen heidän rinnallaan ketkä ovat valmiita heräämään eloon jokaisella solullaan ja elämään elämää täydestä potentiaalistaan käsin, sisäisen viisautensa ohjaamina ja siten muuttamaan maailmansa.

Se mitä minä sanon tai teen ei ole niin kovin tärkeää, vaan se mitä sinä näet ja oivallat, se miten heräät unesta – ajatusmaailmastasi todellisuuteen. Todellisuuteen, mikä on kauniimpi, ystävällisempi ja ihmeellisempi kuin mikään pimpattu positiivinen ajatushöttö.”

Lotta Ansakorpi

Yrittäjä, taiteilija, Tragedian Kääntöpiirin™ kehittäjä

Tutustu Lottaan

YRITTÄJÄ, TAITELIJA, TRAGEDIAN KÄÄNTÖPIIRI -VALMENNUSTEN KEHITTÄJÄ

Lotta Ansakorpi on teatterialan ammattilainen, kouluttaja ja gestalt-terapeutti. Lotta kohtasi oman elämänsä tragedian vuonna 2016, kun hänen yhtiökumppaninsa kavalsi heidän yhteisen yrityksensä. Lotta joutui taloudelliseen ahdinkoon ja oli lähellä kuolemaa.

Lotan esikoisteos: “Vaihtoehtona kuolema” pohjautuu tositapahtumiin hänen elämästään. Lotan tarina on upea esimerkki, kuinka hurjimmankin vastoinkäymisen voi kääntää voimavarakseen.

Biohakkerit
Biohakkerit

Jaakko Halmetoja, Teemu Arina & Olli Sovijärvi

Tutustu Biohakkereihin

BIOHAKKERIT

Ravitsemusnäkökulma
Jaakko Halmetoja on ravintoasiantuntija, tietokirjailija, aktiivinen luennoitsija ja lifestyle-yrittäjä. Hän toimii tuotekehittäjänä elintarvikealan kasvuyrityksille ja pitää vuosittain lähes 150 luentoa.

Teknologianäkökulma
Teemu Arina on teknologia-alan sarjayrittäjä, suosittu luennoitsija ja Suomen tunnetuin biohakkeri. Hän on perehtynyt syvällisesti ihmisen ja koneen väliseen suhteeseen. Hän on UNESCOn ja Euroopan Unionin suojeleman Leonardo-palkinnon saaja, vuoden puhuja 2017 ja Vuoden johtamiskouluttaja 2018.

Terveysnäkökulma
Olli Sovijärvi on tunnettu kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri Suomessa. Funktionaalista lääketiedettä harjoittavana lääkärinä hän on erityisesti keskittynyt potilaiden hoitamiseen kokonaisvaltaisesti.

Mikko Sjögren

Rahataidonvalmentaja™, Varapuun perustaja, sijoittaja, kirjailija

Tutustu Mikkoon

VALMENTAJA, PUHUJA, VARAPUUN PERUSTAJA, RAHATAIDONVALMENTAJA™, SIJOITTAJA

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä.

2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

Kylmän asiantuntija, hengityksen pidättäjä ja ilon jakaja

Tutustu Magnukseen

Vuonna 1986 tein täyskäännöksen elämässäni ja vaihdoin Teknilliseltä korkeakouluta Tetterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselle. Olin tympääntynyt elämän merkitsettömyyteen ja olin kokenut merkityksellisyyttä ja yhteenkuuluvuutta teatterin näyttämöllä. Taide oli minulle elämää suurempi. Tanssitaiteen laitoksella opin sisäisen liikkeen mullistavaa voimaa sekä äänenkäytön ulottuvuudet, tuntui että sain yhteyden johonkin jopa taidetta suurempaan. Varsinkin Kozanna Lucca Roy Hart teatterista tutustutti minut vedenalaisen äänen maailmaan. Hiljaisuus, jonka koin vapauttaessani ääneni veden alla oli syvin meditatiivinen kokemus siihen saakka. Juuri tätä olin etsinyt ja pohdin, miten voisin upota samankaltaiseen hiljaisuuteen kuivalla maalla.

Liikke, ääni ja hengitys oli alkusysäys anatomian, kosketuksen ja fysiologian maailmaan. Tutustuin Rosen menetelmään eli pehmeän kosketuksen mullistavaan voimaan. Aikani sitä opiskeltuani tanssijantyöni ohessa, löysin toisen menetelmän, nimeltä Rebalancing, ja siitä tuli pikkuhiljaa päätyöni tanssijaurani hiipuessa.

Kosketuksen voima vei epäsuorasti astangajoogan maailmaan. Vietin pari vuosikymmentä joogaohjaajana myös pyörittäen omaa joogastudiota, Rööperin aamujooga, Helsingissä. Näihin vuosikymmeniin mahtuu myös perinpohjainen Vipassana meditaation harjoitus. Matkalla kohtasin myös joogaopettajan Simon Borg Olivier’n. Hän sai minut hetkessä ymmärtämään aivan toisen ulottuvuuden hengityksestä. Aloitin kokeelliset hengitysharjoitukset ja vihdoinkin minulle avautui linkki siihen hiljaisuuteen johon Kozanna Lucca oli opastanut 25 vuotta aikaisemmin.

Näin Vipassanalle, joogalle, äänelle ja hengitykselle löytyi yhteinen nimittäjä, jonka soveltaminen on avannut uusia kykyjä itsessäni. Näihin kykyihin kuuluu muun muassa, että pystyn istumaan nolla-asteisessa vedessä jopa tunnin.

Intohimoni on ollut opettaminen aivan siitä lähtien kun olin säätö- ja systeemitekniikan assistentti teknillisellä korkeakoululla. Nykyisin opetan miten voidaan kutsua esiin ihmisen piilevät voimavarat käyttäen hengitystä, liikettä ja kylmäaltistusta työvälineinä. Kenenkään ei tarvitse olla pelkojensa ja stressinsä uhrina – jokainen voi saavuttaa sisäistä vapauttaan.

Tässä tämän vuoden luentojen aiheet

Lauantai – KASVA

Tinka SjögrenViisaus – Ajattelun tuolla puolen
Sonja KaunismäkiItsetuntemuksen vaikutukset ihmisuhteisiin
Lotta AnsakorpiMenetyksestä menestykseen, vastoinkäymiset voitoksi
Ilkka KoppelomäkiSaa mitä haluat – Miten tästä tulee elämäsi vuosi

Sunnuntai – VAURASTU, OSAA JA JAKSA

Outi Impivaara – Muutostilanteet ja strategiat niistä selviytymiseen
Mikko SjögrenRaha osana hyvinvointia – tai pahoinvointia, ihan mitenkä sen ajattelee
Magnus AppelbergJääkylmä mielenrauha
BiohakkeritAivoruuat ja teknologiat mestarilliseen keskittymiskykyyn

Tutustu Magnus Appelbergiin tällä lyhyellä videolla

Katso haastattelumme, jossa pääset tutustumaan Mikko Sjögreniin ja hänen aiheeseensa seminaarissa

Katso haastattelumme, jossa pääset tutustumaan Sonja Kaunismäkeen ja hänen aiheeseensa seminaarissa

Katso haastattelumme, jossa pääset tutustumaan Lotta Ansakorpeen ja hänen aiheeseensa seminaarissa

Katso haastattelumme, jossa pääset tutustumaan Tinka Sjögreniin ja hänen aiheeseensa seminaarissa

Katso haastattelumme, jossa pääset tutustumaan Outi Impivaaraan ja hänen aiheeseensa seminaarissa

“16 tuntia itsensä kehittämistä, suuria tunteita ja huipputyyppejä!”

AIKATAULU & PAIKKA

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

AIKATAULU

LA 2.4.2022
8:30 – 10:00 Rekisteröinti
10:00 – 18:00 Seminaari
Lyhyt tauko n. 11.30
Lounas 13.15-14.45
Lyhyt tauko n. 16.10

SU 3.4.2022
10:00 – 18:00 Seminaari
Lyhyt tauko n. 11.30
Lounas 13.20-14.50
Lyhyt tauko n. 15.55

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko. Pidämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

“Olin vähän ennakkoluuloinen tapahtumasta sen pituuden takia. Mutta kaksi pitkää päivää jaksoi oikein hyvin ja aika kului ihan huomaamatta mielenkiintoisten aiheiden ja hyvien puhujien parissa. Oli erittäin antoisa viikonloppu!”
-Seminaarin osallistuja 2019

SEMINAARIPAIKKA

KULTTUURITALO
Sturenkatu 4,
00510 Helsinki

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota – joka euron arvoinen tapahtuma!”

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2022 -seminaariin on kolmentyyppisiä lippuja:
Silver, Gold ja VIP.
Lue lippuvaihtoehtojen tarkemmat kuvaukset alta ja valitse sinulle sopivin lippu!

 

Huomaathan, että tämä seminaari on jo ohi ja siksi liput eivät ole enää myynnissä.

SILVER
197€
Ovh. 197€
 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria
 • Passion for Success -Facebook-ryhmä
 • Istumapaikka Silver-alueelta
VIP
497€
Ovh. 497€
 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria
 • Passion for Success -Facebook-ryhmä
 • VIP-paikat seminaarisalin etuosasta
 • VIP-lounas (2.-3.4.2022)
 • Erillinen VIP-sisäänkäynti
 • Erillinen VIP-ennakkowebinaariennen seminaaria (Vain VIP-osallistujille)
 • Passion for Success -VIP Facebook-ryhmä (Vain VIP-osallistujille!)

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä.” -Petri

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Mitä, missä, milloin?

1.1. Mikä Passion for Success -seminaari on ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä oman elämäsi kehittämiseen.

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

1.2. Ketkä ovat seminaarin puhujat?

Passion for Success 2022 -seminaarin puhujina nähdään:

 • Ilkka Koppelomäki
 • Mikko Sjögren
 • Tinka Sjögren
 • Sonja Kaunismäki
 • Lotta Ansakorpi
 • Biohakkerit: Teemu Arina, Olli Sovijärvi & Jaakko Halmetoja
 • Outi Impivaara
 • Magnus Appelberg

1.3. Seminaaripaikka ja saapuminen

Seminaari järjestetään Kulttuuritalolla (Sturenkatu 4, Helsinki).

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa.

Helsingin Rautatieasemalta on matkaa Kulttuuritalolle n.3 km autolla. Julkisilla matkaan menee noin 15-30 minuuttia riippuen valitsemasta yhteydestä.

Reittioppaasta voit katsoa reittivaihtoehtoja ››

Kulttuuritalolle menevät julkiset:
Rautatieasemalta raitiovaunut 1, 3, 6T, 9 ja bussi 23.
Pasilan asemalta raitiovaunu 9 ja bussi 23
Kampista ja Suutarilasta bussi 70
Hakaniemestä ja Malminkartanosta bussi 51

Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Taksit voivat pysähtyä aivan talon edessä.

1.4. Aikataulu

Seminaari on molempina päivinä la-su 2.-3.4.2022 klo 10-18.

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Lauantain teema on KASVA, ja siitä tulevat puhumaan:

 • Tinka Sjögren
 • Sonja Kaunismäki
 • Lotta Ansakorpi
 • Ilkka Koppelomäki

Seminaari alkaa klo 10
Ensimmäinen lyhyempi tauko n. 11.30
Lounastauko n. 13.15-14.45 
Toinen lyhyempi tauko n. klo 16.10
Seminaari päättyy klo 18

Sunnuntain teemat ovat  VAURASTU, OSAA JA JAKSA, joista tulevat puhumaan:

 • Outi Impivaara
 • Mikko Sjögren
 • Magnus Appelberg
 • Biohakkerit

Seminaari alkaa klo 10
Ensimmäinen lyhyempi tauko n. 11.30
Lounastauko n. 13.20-14.50 
Toinen lyhyempi tauko n. klo 15.55
Seminaari päättyy klo 18

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

2. Liput ja maksaminen

2.1. Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi. Huomioithan, että lippuja voi ostaa vain 1 kpl kerrallaan.

2.2. Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

2.3. Miten voin maksaa lipun?

Tällä hetkellä voit valita maksutavaksi debit- tai credit-kortin tai PayPal-maksun. 

2.4. Mitä lippuni sisältää?

Passion for Success -seminaariin on kolme erilaista lippukategoriaa: SILVER, GOLD ja VIP. Klikkaa alla olevaa nappia ja katso mitä valitsemasi lippu sisältää.

2.5. Entä jos en pääsekään seminaariin?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille asiakaspalveluumme. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Tarkemmat lippuehdot löydät sivuiltamme tästä.

2.6. Voinko osallistua etänä ja tuleeko tästä tallenne?

Jos sinulla on VIP, GOLD tai SILVER-lippu, siihen kuuluu mahdollisuus etäosallistumiseen. Saat automaattisesti seminaariviikolla ZOOM-linkin etäosallistumista varten sähköpostiisi.

Voit myös ostaa ONLINE-lipun, jolla pääset osallistumaan vain etänä.

Jos sinulla on jokin yllä olevista lipuista, saat tallenteen seminaarista kuukauden ajaksi katsottavaksi.

3. Seminaariin valmistautuminen

3.1. Info-viestit

Lähetämme ennen seminaaria info- sekä tervetuloaviestit ilmoittamaasi sähköpostiin. Viestit löydät hyödyllistä tietoa seminaariin valmistautumiseen. Varmista, että saat viestit ja lue ne huolellisesti läpi niin seminaaripäivä sujuu jouhevasti.

3.2. Majoittuminen

Suosittelemme majoittumiseen Sokos Hotel Presidenttiä, joka sijaitsee Kampissa (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki).

VARAUKSET
Sokos Hotels Myyntipalvelu
p. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
sokos.hotels@sok.fi
www.sokoshotels.fi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ MAJOITUKSIA:

3.3. Miten tapahtumaan pukeudutaan?

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

4. Seminaaripäivä

4.1. Rekisteröinti

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia.

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla klo 8.30 alkaen. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Silver ja Gold-sisäänkäynti on Kulttuuritalon pääovista, jonka jälkeen on aulassa heti rekisteröinti.

VIP-sisäänkäynti on erillinen Kulttuuritalon sivuovesta (pääovista oikealla pieni sisäpiha). VIP-rekisteröinti tapahtuu VIP-aulassa, jonka jälkeen Vipeille on varattu erillinen oma VIP Lounge-tila yhteistä olemista varten.Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin rekisteröintiin. Aamulla voit tutustua kirjapöytien ja ständien antimiin, tutustua tiimiläisiimme ja muihin osallistujiin, nauttia kahvion tarjoamista antimista huikeidein itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisen kanssa.

4.2. Eteispalvelut

Kulttuuritalo ilmoittaa, että turvallisuussyistä tilaisuuksiin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja. Naulakkopalvelumaksu on omakustanteinen 4 €/hlö, maksun voi maksaa käteisellä tai kortilla. Vipeille naulakkopalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

4.3. Voinko valita paikkani etukäteen? Entä jos tarvitsen erikoispaikan?

Seminaarisalin ovet aukeavat klo 9.45, jolloin pääset valitsemaan istumapaikkasi oman lippukategorian mukaan.

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat permannolta.

ERIKOISPAIKAT:

Jos tarvitset pyörätuolipaikkaa tai pöytäpaikkaa, ilmoita siitä asiakaspalveluun lipunoston jälkeen mahdollisimman pian. Huomaathan, että erikoispaikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata saatavuutta. Kulttuuritalolla on esteetön kulku.

4.4. Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

KAHVIO

Kahvio on auki aamulla ja tauoilla ala-aulassa ja ylätasanteella (omakustanteinen).

VIP LOUNAS

VIP-lippuun sisältyy VIP-lounas.

LOUNASLIPPU – Silver & Gold -lippulaisille – Ei enää saatavilla.

Lounaslipulla saat lämpimän lounaan molempina seminaaripäivinä. Huomaathan, että yksi lounaslippu sisältää yhden ateriarasian lauantaina ja yhden ateriarasian sunnuntaina.

Lounas on maidoton, gluteiiniton ja vegaani.

4.5. Mitä, jos en pidäkään seminaarista?

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

5. Yhteydenotto

5.1. Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, katso asiakaspalvelusivumme. Löydät sieltä lisää vastauksia ja voit myös ottaa yhteyttä sitä kautta.

5.2. Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Seminaarin järjestää Uskalla Innostua Oy. (RekisteriselosteLippuehdot)

Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä täällä.

Seminaarin on alunperin perustanut Uskalla Innostua vuonna 2016 ja se järjestettiin yhteistyössä Varapuun kanssa. Vuosina 2018-2021 seminaarin järjesti 10times Oy. 10times Oy vastasi Uskalla Innostua ja Varapuun toiminnasta vuosina 2018-2021. Lokakuussa 2021 10times Oy jakautui Uskalla Innostua Oy:ksi ja Varapuu Oy:ksi.

5.3. Muista myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa!

Ota seurantaan kaikkien puhujien some-kanavat eri alustoilla:

 • @passionforsuccess_fin
 • @tinkasjogren
 • @varapuu @mikkosjogren
 • @uskallainnostua @ilkkakoppelomaki
 • @tragediankaantopiiri @lotta_ansakorpi
 • @oikea_nainen
 • @oiconouti

Jakaessasi someen fiiliksiä, oivalluksia ja innostavia hetkiä seminaarista, käytä hashtageja oman makusi mukaan:

#passionforsuccess #p4s2022 #uskallainnostua #varapuu #bisnesenergia #ihmismielensirkus #osaakasvajaksavaurastu #ihminenensin #enemmänyhdessä sekä @uskallainnostua @varapuu @passionforsuccess_fin

Passion for Success on Uskalla Innostua Oy:n järjestämä seminaari.

Back To Top