skip to Main Content

Suomen suosituin itsensä kehittämisen seminaari ensimmäistä kertaa virtuaalisena!

Ben Furman

Mika Poutala

Ilkka Rajala

Ilkka Koppelomäki

Tinka Sjögren

Mikko Sjögren

Lotta Ansakorpi

Lotta Ansakorpi

Koska haastavista ajoista selviävät parhaiten ne, jotka kehittävät itseään vaikeista ajoista huolimatta…

SEMINAARI, JOSTA SAAT KONKREETTISIA VINKKEJÄ, TYÖKALUJA SEKÄ INSPIRAATIOTA ONNISTUMISEEN JA MENESTYMISEEN TYÖSSÄ SEKÄ MUUSSA ELÄMÄSSÄ

**ILMOITUS MUUTOKSISTA VALLITSEVAN TILANTEEN VUOKSI**

Passion for Success 2020 -seminaari oli tarkoitus järjestää alunperin 14.-15.3.2020, mutta Valtioneuvoston suositusta noudattaen tapahtuma siirrettiin uuteen ajankohtaan: 15.-16.8.2020. Kuitenkin yli 500 hengen tapahtumiin kohdistuvien määräyksien vuoksi (17.7.2020) seminaari siirrettiin uuteen ajankohtaan 20.-21.3.2021. Edelleen jatkuvan vallitsevan tilanteen ja Aluehallintoviraston tiukkojen rajoitusten vuoksi seminaari toteutetaan virtuaalisesti online-seminaarina 20.-21.3.2021.

Osallistumalla varmistat menestymisesi nyt ja tulevaisuudessa!

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

ONLINE| 20.-21.3.2021

0+
osallistujaa
0.
Passion for Success -seminaari
0%
suosittelee

4 SYYTÄ MIKSI SINUNKIN KANNATTAA OSALLISTUA!

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin. Muun muassa näistä syystä sinun kannattaa osallistua…

1. KONKREETTISET VINKIT OMAAN ELÄMÄÄSI

Uusien itsensä kehittämisen ja johtamisen taitojen opettelu on erityisen tärkeää juuri nyt, kun tulevaisuutemme on epävarma ja yllätyksiä tupsahtelee eteemme jatkuvasti.

Seminaarissa ei ole luvassa monimutkaisia strategioita tai pelkkää hypetystä; luvassa on yksinkertaisia ja konkreettisia vinkkejä, jotka voit poimia omaan arkeesi samantien.

2. VALMENTAJAT OVAT TODELLISIA TEKIJÖITÄ

Olemme valinneet seminaarin puhujiksi vain sellaisia valmentajia, joiden tiedämme elävän kuten he opettavat. Nämä raudanlujat ammattilaiset noudattavat omassa arjessaan juuri niitä yksinkertaisia, konkreettisia asioita ja ideoita, joita tulevat jakamaan seminaarimme aikana.

3. KOKEMUSTEN JAKAMINEN SAMANHENKISTEN IHMISTEN KANSSA

Online-seminaariin osallistuu useita satoja ihmisiä ympäri Suomea. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus kuulla inpspiroivia tarinoita sekä tutustua uusiin ihmisiin virtuaalisten alustojemme välityksellä. Vaikka emme voi tavata fyysisesti juuri nyt, olemme luoneet parhaat mahdolliset puitteet verkostoitumiselle myös etänä.

4. ENERGIA JA YLEINEN TUNNELMA

Muun muassa Mika Poutala on ollut osallistujana seminaarissamme jo kahdesti, näin hän kuvaili seminaarin tunnelmaa: ”Kun tulet seminaariin, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluavat sinulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

Tämän saman tunnelman välitämme jokaiselle ruudun toiselle puolelle.

TÄMÄ ONLINE-SEMINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin.
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen.
 • Haluat saavuttaa tavoitteesi.
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
 • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi!

NÄIN AIEMMAT OSALLISTUJAT KUVAILEVAT SEMINAARIA

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo neljä kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2019, jolloin paikalla oli yli 1000 osallistujaa.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tähän seminaariin mistä päin maailmaa tahansa – ensimmäistä kertaa koko historiamme aikana.

Katso videolta tai lue alta aiempien osallistujien kommentteja seminaarista!

“Kun tulet tilaan, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluaa sulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

-Mika Poutala, osallistunut kaksi kertaa, puhujana vuonna 2021.

“Tämä oli niin monipuolinen kattaus, eilinen varsinkin ja tänään vielä lisää! Parasta oli se, että tästä on apua hyvin monenlaisille ihmisille. Sai oivalluksia työelämään, perhe-elämään, harrastuksiin ja vaurastumiseen. Hyvin monenlaisia asioita, jokainen löytää varmasti jotain mitä viedä eteenpäin.”

“Parasta seminaarissa on ollut yleinen tunnelma. Se, että on oikeasti päässyt tänne näin isolla porukalla näkemään samankaltaisia ihmisiä. Ja on meillä kyllä ollut myös todella huikeat puhujat! Suosittelen kaikille, jotka haluaisivat ymmärtää itseään ja mennä elämässä eteenpäin.”

“ERITTÄIN ASIANTUNTEVAT PUHUJAT!”

“Erittäin asiantuntevat puhujat! Jokainen luento tuki toisiaan ja kaikki kuunneltuani pystyi yhdistelemään asioita. Käteen jäi mielettömästi uutta hyvää tietoa.”

“KAKSI PÄIVÄÄ HUIPPUENERGIAA, LOISTAVIA PUHUJIA JA UUSIA TUTTAVUUKSIA!”

“Kaksi päivää huippuenergiaa, loistavia puhujia ja uusia tuttavuuksia. Sain uskomattoman paljon oivalluksia omaan elämään ja konkreettisia asioita, joiden avulla pystyn olemaan oman laivani kapteeni ja ohjaamaan laivani sinne minne itse haluan elämän aallokoissa. Iso kiitos koko 10times tiimille tapahtuman järjestämisestä!” -Tanja

“OLIN ENNAKKOLUULOINEN PITUUDEN TAKIA, MUTTA KAKSI PÄIVÄÄ JAKSOI OIKEIN HYVIN MIELENKIINTOISTEN AIHEIDEN PARISSA.”

“Olin vähän ennakkoluuloinen tapahtumasta sen pituuden takia. Mutta kaksi pitkää päivää jaksoi oikein hyvin ja aika kului ihan huomaamatta mielenkiintoisten aiheiden ja hyvien puhujien parissa. Oli erittäin antoisa viikonloppu!”

“EN OLISI USKONUT MITEN SUURIIN TUNTEISIIN PÄÄSEE KÄSIKSI!”

“Tarinoita toinen toistaan upeammilta puhujilta. 16 tuntia itsensä kehittämistä, suuria tunteita ja huipputyyppejä. Ensikertalainen ja odotukset ylittyi heittämällä. Seminaarista sai mielettömän energian uuteen viikkoon sekä inspiraatiota ja oivalluksia omaan toimintaan. Ilosta hyppimistä, kyynelten vuodatusta – en olisi uskonut miten suuriin tunteisiin pääseekään käsiksi! Suuri suositus.” -Weera

“VUODEN ENERGIALATINKI SAATU!”

“Vuoden energialatinki saatu! Kiitos jokaiselle puhujalle. Jokaisella oli suoraan käytäntöön sovellettavia ideoita. Tämä oli kolmas Passion for Success -seminaarini ja totesin että vuoden välein on hyvä käydä hakemassa piristysruiske. Iso kiitos!”

“SUOMEN PARAS TAPAHTUMA, JOS ON ITSENSÄKEHITTÄMISESTÄ KIINNOSTUNUT!”

“Suomen paras tapahtuma jos on itsensä kehittämisestä kiinnostunut! Kannattaa osallistua jos tahtoo saada asioita eteenpäin elämässä ja tavata kaltaisia ihmisiä!”

“Suomen paras tapahtuma, jos on itsensä kehittämisestä kiinnostunut.”

VALMENTAJAT 2021

Olemme valinneet seminaarin puhujiksi vain sellaisia valmentajia, joiden tiedämme elävän kuten he opettavat. Nämä raudanlujat ammattilaiset noudattavat omassa arjessaan juuri niitä yksinkertaisia, konkreettisia asioita ja ideoita, joita tulevat jakamaan seminaarimme aikana.

Seminaarimme rakentuu osaamisen, kasvamisen, jaksamisen ja vaurastumisen ympärille. Alla olevat värikoodit kertovat, mihin osa-alueeseen valmentaja keskittyy erityisesti.

Ben Furman

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja

Tutustu Beniin

Ben on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan maailmalla muun muassa ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana, ratkaisukeskeisten valmennusmenetelmien kehittäjänä ja Muksuoppi-menetelmän kehittäjänä.

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja psykiatri Ben Furman on suomalaisen työhyvinvoinnin edelläkävijä. Hän on tuonut työelämän henkisen hyvinvoinnin ongelmiin täysin uudenlaisen lähestymistavan ratkaisukeskeisyyden avulla. Yhdessä työtoverinsa Tapani Aholan kanssa hän on kehittänyt yksinkertaisia mutta tehokkaita menetelmiä henkisen hyvinvoinnin edistämiseen työpaikoilla.

www.benfurman.com | www.youtube.com/benfurmantv

Mika Poutala

Huippu-urheilija, liiketoiminnan sparraaja

Tutustu Mikaan

Olympiapikaluistelija Mika Poutala on menestynyt ja erittäin positiivinen urheilija. Hän on huippu-urheilija sekä nykyisin myös liiketoiminnan sparraaja.

Olympiapikaluistelija ja liiketoiminnan sparraaja

Mika aloitti jo seitsemän vuoden ikäisenä pitkän ja opettavaisen taipaleen kohti pikaluistelumaailman huippua. Monet haasteet ja vastoinkäymiset ovat opettaneet hänelle arvokkaita asioita siitä, mitä menestyminen vaatii.

Iloisesta olemuksestaan tunnettu Mika toimii luistelun ohessa myös puhujana. Hän opettaa ja innostaa ihmisiä sekä yrityksiä saavuttamaan tavoitteet konkreettisten työkalujen avulla. Mika kiertää vuosittain kymmenissä tapahtumissa, ja mm. Sonera, IFK ja Fennia ovat olleet hänen asiakkaitaan.

www.mikapoutala.fi

Ilkka Rajala

Henkinen valmentaja, NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja

Tutustu Ilkkaan

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Valmentanut henkilökohtaisesti yli 1500 ihmistä

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Suomen ainoa Licensed Master Trainer of NLPTM -sertifioitu valmentaja

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on koko euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella

www.nlp-akatemia.fi | www.ilkkarajala.fi

Ilkka Koppelomäki

Itsensäjohtamisen valmentaja, Saa mitä haluat -kirjailija

Tutustu Ilkkaan

ITSENSÄ JOHTAMISEN VALMENTAJA, SAA MITÄ HALUAT -KIRJAILIJA, USKALLA INNOSTUA -PERUSTAJA

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan esikoisteos “Saa mitä haluat – opas omannäköisen elämän toteuttamiseen” julkaistiin lokakuussa 2018.

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Tinka Sjögren

Transformatiivinen mielen ja ajatusten valmentaja

Tutustu Tinkaan

TRANSFORMATIIVINEN MIELEN JA AJATUSTEN VALMENTAJA, IHMISMIELEN SIRKUS -VALMENNUKSEN KEHITTÄJÄ

“Transformatiivinen valmentaja tarkoittaa sitä, että kuljen heidän rinnallaan ketkä ovat valmiita heräämään eloon jokaisella solullaan ja elämään elämää täydestä potentiaalistaan käsin, sisäisen viisautensa ohjaamina ja siten muuttamaan maailmansa.

Se mitä minä sanon tai teen ei ole niin kovin tärkeää, vaan se mitä sinä näet ja oivallat, se miten heräät unesta – ajatusmaailmastasi todellisuuteen. Todellisuuteen, mikä on kauniimpi, ystävällisempi ja ihmeellisempi kuin mikään pimpattu positiivinen ajatushöttö.”

Lotta Ansakorpi

Taiteilija, terapeutti, kirjailija, Tragedian Kääntöpiirin perustaja

Tutustu Lottaan

Lotta Ansakorpi on vuosien varrella taiteellisen työnsä ohella valmentanut ja kouluttanut tuhansia ihmisiä laaja-alaisesti luovuuden, esiintymisen ja hyvinvoinnin kentässä.  Lotan kirja “Vaihtoehtona Kuolema”, on koskettava tositapahtumiin perustuva kuvaus hänen omasta yrittäjä-tarinastaan ja se on kerännyt kymmeniä ylistaviä palautteita.
“Valmennan ihmisiä olemaan oman elämänsä pääroolissa, astumaan varjoista valoon ja ottamaan koko sisäisen voimansa käyttöön. Vastoinkäymisiä ei elämässä voi valita, mutta sen voi uhriutuuko niistä, vai jatkaako matkaa eteenpäin”.
Mikko Sjögren

Rahataidonvalmentaja™, Varapuun perustaja, sijoittaja, kirjailija

Tutustu Mikkoon

VALMENTAJA, PUHUJA, VARAPUUN PERUSTAJA, RAHATAIDONVALMENTAJA™, SIJOITTAJA

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä.

2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

“Erittäin asiantuntevat puhujat! Jokainen luento tuki toisiaan ja kaikki kuunneltuani pystyi yhdistelemään asioita. Käteen jäi mielettömästi uutta hyvää tietoa.”

SEMINAARIN SISÄLTÖ

Seminaarimme rakentuu osaamisen, kasvamisen, jaksamisen ja vaurastumisen ympärille. Alla olevat värikoodit kertovat, mihin osa-alueeseen valmentaja keskittyy erityisesti.

Ben Furman

BEN FURMAN: Seitsemän elämäntaitoa – Miten tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa?

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaajana.

Benin laajan kokemuksen sekä ratkaisukeskeisen lähestymistavan seurauksena hän on kiteyttänyt seitsemän elämäntaitoa, jotka jokaisen olisi hyvä oivaltaa.

Hänen puheenvuoron aikana pääset tutustumaan näihin seitsemään ratkaisukeskeiseen taitoon, joiden avulla jokainen meistä voi parantaa elämänsä laatua sekä tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa.

Mika Poutala

MIKA POUTALA: Mitä menestyminen vaatii?

Mika Poutala on olympiapikaluistelija sekä liiketoiminnan sparraaja.

Puheenvuoronsa aikana Mika jakaa oman kokemuksensa kautta mitä maailman huipulle pääseminen vaatii sekä auttaa kuulijoita ymmärtämään mikä tavoitteiden asettamisessa on lopulta tärkeintä.

Hän muistuttaa, että jokaisen on hyvä punnita omia arvojaan ja miettiä mitä elämältä oikeasti haluaa, mutta sen lisäksi pohtia mitä on valmis uhraamaan omien unelmiensa eteen.

Mikan puheenvuoron aikana opit mitä menestyminen todella vaatii ja mitkä asiat luovat elämän perustan, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Ilkka Rajala

ILKKA RAJALA: Voittamaton – menestyksen avaintekijät

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Hän on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja. Hänellä on voimassa Suomen ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Elämän eri osa-alueilla menestyminen vaatii monia henkisiä taitoja. Menestys ja sitä ruokkiva asenne eivät ole syntymälahjoja, vaan opittavia ja kehitettäviä asioita aivan siinä missä muutkin taidot.

Nämä taidot voivat liittyä ajatteluun, motivaatioon, päätöksien tekemiseen ja esimerkiksi taitoon kestää painetta. Näistä asioista kyllä puhutaan, mutta harvemmin mukana tulee ohjeet niiden kehittämiseksi.

Ilkka avaa puheenvuoronsa aikana keskeisiä avainkykyjä, jotka yhdistävät menestyviä ihmisiä bisneksen, taiteen, tieteen ja kulttuurin aloilla. Tulet oppimaan lisäksi miten voit kehittää omia menestykseen vaadittavia taitojasi.

Ilkka Koppelomäki

ILKKA KOPPELOMÄKI: Itsesi johtamisen voima

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua perustaja ja suositun Saa mitä haluat -kirjan kirjoittaja. Ilkka on valmentanut ihmisiä yli 10 vuoden ajan johtamaan itseään elämässä kohti haluamaansa tilannetta.

Ilkan luennon aikana opit, mitä sinun on hyvä tietää itsesi johtamisesta ja miten voit johtaa itseäsi kohti sitä mitä haluat.

Jokaisella Ilkan luennolla ja valmennuksella on vain yksi tarkoitus: Saada aikaan jotain pientä konkreettista muutosta. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi, ihmissuhteissasi, hyvinvoinnissasi ja työssäsi, saat lopulta aikaan isoja merkittäviä muutoksia.

Ilkka jakaa itsensä johtamisen viiteen alueeseen, joista jokaiseen saat pieniä yksinkertaisia ajatuksia siihen, miten sinä voit johtaa itseäsi paremmin elämässäsi.

Tinka Sjögren

TINKA SJÖGREN: Yksi ajatus voi muuttaa maailmasi

Tinka Sjögren on mielen ja ajatusten valmentaja ja Ihmismielensirkus™ -valmennuksen kehittäjä.

Jos mietit omaa elämääsi, voit huomata että elämässäsi on ollut hetkiä, kun jokin on muuttunut merkittävällä tavalla. Samanlaisia hetkiä voi havaita myös maailmanhistoriassa.

Näitä siftejä yhdistää yksi asia: parempi ymmärrys.

Tinkan puheenvuoron aikana opit millainen väärinymmärrys tämän hetken ihmiskunnassa on ja miten sen ymmärtäminen muuttaa omaa maailmaasi ja koko ihmiskuntaa.

Mikko Sjögren

MIKKO SJÖGREN: Vaurastumisen polku

Mikko Sjögren on mies, joka toi rahataidon valmennuksen Suomeen. Hän on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja. Hänet tunnetaan myös koko Suomen taloudellisena kummisetänä ja Rahataidonvalmentajana™.

Mikko käy puheenvuoronsa aikana läpi vaurastumisen polkua; mitä pitää tietää ja mihin tulee varautua matkan varrella.

Hän muistuttaa, että oikea aika ja oikea paikka eivät riitä, on oltava myös oikea minä. Reitti vaurauteen on moneen kertaan ennalta kuljettu ja viitoitettu. Oikopolkuja ei ole, vaikka juuri niitä monet koettavat matkan varrella kaupustella.

Mikon puheenvuoron aikana opit mitä vaurastumiseen tarvitaan ja mistä lähteä liikkeelle. Oivallat miksi vaurastuminen ja talousymmärrys on tärkeää varsinkin nykyisessä markkinatilanteessa sekä ymmärrät taloudellisen aikuistumisprosessin. Kuulet lisäksi mihin suuntaan sijoitusmarkkinoilla kannattaa tähystää tulevaisuudessa.

Lotta Ansakorpi
Lotta Ansakorpi

LOTTA ANSAKORPI: Menetyksestä merkitykseen

Lotta Ansakorpi on vuosien varrella taiteellisen työnsä ohella valmentanut ja kouluttanut tuhansia ihmisiä laaja-alaisesti luovuuden, esiintymisen ja hyvinvoinnin kentässä.

Lotan kirja “Vaihtoehtona Kuolema”, on koskettava tositapahtumiin perustuva kuvaus hänen omasta yrittäjä-tarinastaan ja se on kerännyt kymmeniä ylistaviä palautteita.

“Valmennan ihmisiä olemaan oman elämänsä pääroolissa, astumaan varjoista valoon ja ottamaan koko sisäisen voimansa käyttöön. Vastoinkäymisiä ei elämässä voi valita, mutta sen voi uhriutuuko niistä, vai jatkaako matkaa eteenpäin”, Lotta kuvailee.

Hänen puheenvuoron opit paljon asenteesta vastoinkäymisiä kohtaan ja siitä, kuinka toivolla on suuri merkitys elämän merkityksellisyyden kokemisessa.

Kun kaikki on menetetty, jää jäljelle vain vapaus valita kuinka siihen suhtaudut. Lotan puheenvuoron aikana opit myös ymmärtämään mikä ero on selviytymisellä ja elämisellä elämässä ja kuinka mahdottomaltakin tuntuvassa tilanteessa voit luoda merkityksellisiä hetkiä elämään.

“16 tuntia itsensä kehittämistä, suuria tunteita ja huipputyyppejä!”

AIKATAULU & OHJELMA

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen online-seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Päivien aikana on pidempi lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

AIKATAULU

LA 20.3.2021
9:30 – 10:00 Rekisteröinti, online-lähetys alkaa
10:00 – 18:00 Online-seminaari

SU 21.3.2021
10:00 – 18:00 Online-seminaari

Päivien aikana on pidempi lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

PAIKKA
Online – osallistu etänä kotoa käsin tai sieltä, missä ikinä oletkaan.

“Olin vähän ennakkoluuloinen tapahtumasta sen pituuden takia. Mutta kaksi pitkää päivää jaksoi oikein hyvin ja aika kului ihan huomaamatta mielenkiintoisten aiheiden ja hyvien puhujien parissa. Oli erittäin antoisa viikonloppu!”
-Seminaarin osallistuja 2019

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota – joka euron arvoinen tapahtuma!”

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2021 -seminaari on tänä vuonna virtuaalisena, joten myynnissä on poikkeuksellisesti vain online-lippuja.

HUOM! Gold- ja VIP-liput ovat loppuunmyyty eikä niitä ole saatavilla vuoden 2021 tapahtumaan.

ONLINE
147 €
Ovh. 197 €
 • Pääsy online-seminaariin
 • Materiaalit
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria
 • Passion for Success -Facebook-ryhmä
VIP
497€
LOPPUUNMYYTY! Myynnissä seuraavaksi vuoden 2022 seminaariin.
 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria
 • Passion for Success -Facebook-ryhmä
 • VIP-paikat seminaarisalin etuosasta
 • VIP-lounas (20.-21.3.)
 • Erillinen VIP-sisäänkäynti
 • Erillinen VIP-ennakkowebinaariennen seminaaria (Vain VIP-osallistujille)
 • Passion for Success -VIP Facebook-ryhmä (Vain VIP-osallistujille!)

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä.” -Petri

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Lue vastaus usein kysyttyihin kysymyksiin seminaarin viralliselta info-sivulta täältä ››

Sivulta löydät myös toimintaohjeet seminaariin osallistumiseksi. Luethan sivun tarkkaan läpi.

Yhteydenotto

Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Seminaarin järjestää 10times Oy. (RekisteriselosteLippuehdot)

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin numerossa: 020 7353 420.
Voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)10times.fi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tiedote 12.2.2021: Passion for Success 2021 -seminaari järjestetään virtuaalisesti online-seminaarina 20.-21.3.2021

Olemme viimeisten kuukausien aikana seuranneet viranomaisten ohjeistuksia sekä toivoneet tartuntojen rauhoittumista ja rajoitusten lievenemistä, kuten jokainen meistä toivoo. Tämän vallitsevan maailmantilanteen edelleen jatkuessa toteutamme Passion for Success 2021 -seminaarin 10times-TV:nä verkon välityksellä, online-seminaarina nyt maaliskuussa 20.-21.3.2021.

Tämän hetken tiukkojen rajoitusten valossa emme valitettavasti voi toteuttaa Kulttuuritalolla fyysistä tapahtumaa, vaikka kuinka haluaisimme, joten nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä seuraamaan kahden päivän seminaaria etänä kotoa käsin tai missä tahansa oletkaan. Pahoittelemme suuresti tästä päätöksestä koituvaa harmia ja ylimääräistä vaivaa. Tilanne on meistä täysin riippumaton.

Alla näet sinulle parhaaksi katsomamme vaihtoehdot lipun käytölle.

Mitä online-seminaari tarkoittaa?

Online-seminaari tapahtuu livenä, eli suorana lähetyksenä studiolta täsmälleen samaan aikaan, kun sitä katsotaan. Ihan kuin seminaarissakin. Teemme kaikkemme, jotta saat parhaan hyödyn etänä osallistumalla.

Olemme panostaneet online-tapahtumiin rakentamalla studiomme lattiasta kattoon uudelleen. Luvassa siis spektaakkelimaista tv-tuotantotasoista talkshow meininkiä, kahdeksan 4K-kameran ja muun tekniikan voimin.

Chatissä päivystää jatkuvasti asiakaspalvelun elävät ihmiset teitä palvelemassa ja kysymyksiin vastaamassa. Seminaarin aikana on mahdollisia lyhyitä harjoituksia, jotka toteutetaan jakamalla osallistujat asiakkaidemme hyväksi kokemalla tavalla omiin huoneisiin pienissä ryhmissä keskustelemaan, jolloin syntyy vuorovaikutusta.

Seminaariin osallistuminen on nyt helpompaa, kuin koskaan ennen! Voit esimerkiksi rikastuttaa omaa osaamistasi kotisohvalta käsin. Samalla rahalla saat puhujat olohuoneeseesi kertomaan lapsellesi, puolisollesi tai ystävällesi itsensä kehittämisestä. Osallistuminen on helppoa, hauskaa ja koko perheelle sopivaa.

Passion for Success järjestetään 20-21.3.2021 online-seminaarina

Passion for Success 2021 järjestetään online-seminaarina 20.-21.3.2021. Lisäksi olet etuoikeutettu kuulemaan jo nyt, että ensi vuoden Passion for Success 2022 järjestetään Kevät-2022, Kulttuuritalolla, jonka puhujat julkaistaan myöhemmin.

Olemme miettineet parhaat mahdolliset vaihtoehdot pääsylippujen osalta. Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Eri lippukategorioiden vaihtoehdot:

 1. SILVER:
  Mikäli sinulla on SILVER-lippu, niin saat osallistua nyt online-seminaariin 20.-21.3.2021
  TAI vaihtoehtoisesti siirtää SILVER-lippusi vuodelle 2022.
 2. GOLD:
  Mikäli sinulla on GOLD-lippu, niin saat osallistua nyt online-seminaariin 20.-21.3.2021 JA saat bonuksena lisäksi SILVER-lipun vuoden 2022 Passion for Successiin (jonka voit myös korottaa GOLD:ksi),
  TAI vaihtoehtoisesti voit siirtää GOLD-lippusi vuodelle 2022.
 3. VIP:
  Mikäli sinulla on VIP-lippu, niin saat osallistua nyt online-seminaariin 20.-21.3.2021 JA saat bonuksena lisäksi GOLD-lipun vuoden 2022 Passion for Successin JA saat toisena bonuksena lahjakortin mihin tahansa 10timesin järjestämään 1-2 päiväiseen valmennukseen (Saa Mitä Haluat, Taitavaksi Rahan Kanssa, Ihmismielen Sirkus, Tragedian Kääntöpiiri, Kohti Oikeaa Parisuhdetta, Bisnesenergiapäivä / arvo 390€-970€).
  TAI vaihtoehtoisesti voit siirtää VIP-lippusi vuodelle 2022.
 4. LOUNASLIPPU:
  Mikäli sinulla oli erikseen ostettuna lounaslippu vuoden 2020 -seminaariin, ja jos siirrät lippusi vuodelle 2022, niin lounaslippusi siirtyy automaattisesti myös vuodelle 2022.
  TAI mikäli osallistut nyt etänä, niin voit pyytää lounaslipusta rahojen palautusta. Itse lahjoitimme vuoden 2020 varattuihin lounaisiin tilatut raaka-aineet Suomen Pelastusarmeijalle keväällä 2020.

Jokaiselle lippukategorialla tulee sähköpostitse erillinen ilmoittautumislomake.

Mikäli et pääse online-seminaariin ollenkaan, etkä halua siirtää lippuasi ensi vuodelle 2022, niin voit myydä/lahjoittaa lippusi eteenpäin ja sinun tulee siinä tapauksessa ilmoittaa asiakaspalveluumme ennen online-seminaaria uuden osallistujan tiedot (nimi, puhelin, sähköpostiosoite), kenelle lippusi siirretään.

Odotamme innolla sinua mukaan tähän huikeaan etätapahtumaan, online-seminaariin seuraamaan lähetystä 10times-TV:stä tai jos vaihtoehtoisesti osallistut ensi vuonna fyysiseen live-tapahtumaan, niin joka tapauksessa odotamme innolla, että pääsemme pian näkemään sinut.

Teemme kaikkemme järjestääksemme sinulla parhaan mahdollisen kokemuksen!

Tapahtuman virallisilta sivuilta löydät lisätietoja > www.passionfor.fi/success

Mikäli mieleesi nousee muita kysymyksiä tähän aiheeseen liittyen, voit lähettää meille sähköpostia ja olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Kaikkea parasta tähän viikkoon, talveen ja elämään sinulle!

Aina kannustavin terveisin,
Koko 10times-tiimi

Tiedote 17.7.2020: Passion for Success 2020 -seminaari siirretään ensi vuodelle 20.-21.3.2021:

Harmiksemme joudumme kertomaan, että Passion for Success 2020 -tapahtuma siirtyy maaliskuulle 2021.

Olemme viimeisten kuukausien aikana seuranneet viranomaisten ohjeistuksia sekä pyrkineet löytämään keinoja tapahtuman järjestämiseksi aiemmin ilmoitettuna ajankohtana eli 15-16.8.2020.

Yli 500 hengen tapahtumiin kohdistuvat määräykset kuitenkin luovat tapahtumallemme niin haastavia rajoitteita, että emme nähneet muita vaihtoehtoja kuin siirtää tapahtumaa vielä kerran eteenpäin.

Keskustelimme asiasta myös Kulttuuritalon toimitusjohtajan kanssa ja totesimme tilaisuuden järjestämisen olevan tässä tilanteessa mahdotonta. Haluamme kunnioittaa aluehallintoviraston määräyksiä sekä suojella osallistujiemme sekä henkilökuntamme terveyttä.

Pahoittelemme suuresti tästä päätöksestä koituvaa harmia ja ylimääräistä vaivaa.

Seminaarin uusi ajankohta on ensi vuonna 20-21.3.2021 Kulttuuritalolla Helsingissä.

Vuoden 2020 seminaariin ostettu/saatu lippusi siirretään automaattisesti 20.-21.3.2021 seminaariin. 

Haluamme tarjota kaikille lipun ostaneille lisäksi pienen korvikkeen ja järjestämme maksuttoman livestream-lähetyksen Passion for Success 2020 -tapahtuman paikalle 15.-16.8.2020.

Lähetyksen aikana pääset kuulemaan eri valmentajien puheenvuoroja verkon välityksellä ja saat uusia ajatuksia sekä inspiraatiota itsesi kehittämiseen, vaurastumiseen ja muutenkin elämään.

Lähetämme tiedot livestreamiin ilmoittautumisesta, puheenvuoroista sekä aikatauluista vielä myöhemmin.

Lisätietoa seminaarista: www.passionforsuccess.fi

Kyselyt ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@10times.fi
Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Aina kannustavin terveisin,
Koko 10times-tiimi

Tiedote 12.3.2020: Passion for Success 2020 -seminaari siirretään syksylle:

10times Oy on tehnyt päätöksen siirtää Passion For Success seminaaria Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Seminaari oli tarkoitus järjestää 14.-15.3.2020 Helsingin Kulttuuritalolla, mutta Valtioneuvoston viimeisintä suositusta noudattaen tapahtuma siirretään syksylle. Passion for Success 2020 -seminaarin uusi ajankohta on 15.-16.8.2020, seminaari järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla. (kts. uudempi tiedote 17.7.2020: seminaari siirretään ensi vuodelle 2021)

”Mottomme on ”ihminen ensin”, ihmiset ovat olleet jo aikaisemminkin huolissaan seminaariimme kokoontuvien ihmisten terveydestä seminaarin väkimäärän vuoksi. Olemme vastuullisesti toimiva yritys ja ihmisten terveys ja hyvinvointi on tietysti prioriteetti numero yksi. Hallituksemme noudattaa Suomen hallituksen suositusta, ja tästä syystä siirrämme seminaarin syksylle.” täsmentää 10times Oy:n toimitusjohtaja Timo Risku.

Mitä tämä tarkoittaa lipun ostaneille?

Jos sinulla on lippu Passion for Success 14.-15.3.2020 -seminaariin, lippu käy samoin lippuehdoin uutena ajankohtana 15.-16.8.2020. (kts. uudempi tiedote 17.7.2020: seminaari siirretään ensi vuodelle 2021)

Lisätietoa seminaarista: www.passionforsuccess.fi

Kyselyt ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@10times.fi
Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Tiedotteen antaja:
Timo Risku
10times Oy toimitusjohtaja

Passion for Success on 10times Oy:n järjestämä seminaari.

© 2007-2021 10times Oy | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 020 7353 420 | Lippuehdot | Rekisteriseloste

Back To Top