skip to Main Content

Ben Furman

Mika Poutala

Ilkka Rajala

Ilkka Koppelomäki

Tinka Sjögren

Jenni Levävaara

Mikko Sjögren

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

Tarjous päättyy 29.2.2020.

PASSION FOR SUCCESS 2020

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä.” -Petri

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi! 

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä.

Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.

Tämä seminaari on sinulle, jos:

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin.
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen.
 • Haluat saavuttaa tavoitteesi.
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
 • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAAREISTA… 

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo neljä kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2019.

Vakiopuhujiemme Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin lisäksi lavalla on nähty…

2016: Janet Bray Attwood

2017: Jack Canfield ja Janet Bray Attwood

2018: Anders Haglund ja Harri Gustafsberg

2019: Joseph McClendon III, Anna Perho ja Joni Jaakkola

Passion for Success 2019 -seminaarissa oli yli 1000 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.

“Kun tulet tilaan, tulee fiilis että täällä on vain ihmisiä, jotka haluaa sulle hyvää. Rakkaudellisuus ja lämpö huokuu ihmisistä.”

-Mika Poutala, osallistunut kaksi kertaa, nähdään puhujana vuonna 2020.

“Tämä oli niin monipuolinen kattaus, eilinen varsinkin ja tänään vielä lisää! Parasta oli se, että tästä on apua hyvin monenlaisille ihmisille. Sai oivalluksia työelämään, perhe-elämään, harrastuksiin ja vaurastumiseen. Hyvin monenlaisia asioita, jokainen löytää varmasti jotain mitä viedä eteenpäin.”

“Suurin oivallukseni viikonlopun aikana oli, että ajatukset ei ole yhtä kuin todellisuus. Ne on vaan mitä mä ajattelen ja ne johtuvat siitä, miltä musta tuntuu. Suosittelen tätä seminaaria kaikille, varsinkin nuorille, koska näitä asioita ei opeteta koulussa – tämänkin päivän aikana oon miettinyt monta kertaa, että miksi hitossa ei!”

“Parasta seminaarissa on ollut yleinen tunnelma. Se, että on oikeasti päässyt tänne näin isolla porukalla näkemään samankaltaisia ihmisiä. Ja on meillä kyllä ollut myös todella huikeat puhujat! Suosittelen kaikille, jotka haluaisivat ymmärtää itseään ja mennä elämässä eteenpäin.”

“Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!”

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!”

“Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. “

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta” <3

Hannele

“Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska.” 

– Annika

“Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!” 

– Satu

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!” 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2020!

VALMENTAJAT 

Ben Furman

Mika Poutala

Ilkka Rajala

Ilkka Koppelomäki

Tinka Sjögren

Jenni Levävaara

Mikko Sjögren

BEN FURMAN

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja

Ben on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan maailmalla muun muassa ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana, ratkaisukeskeisten valmennusmenetelmien kehittäjänä ja Muksuoppi-menetelmän kehittäjänä.

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja psykiatri Ben Furman on suomalaisen työhyvinvoinnin edelläkävijä. Hän on tuonut työelämän henkisen hyvinvoinnin ongelmiin täysin uudenlaisen lähestymistavan ratkaisukeskeisyyden avulla. Yhdessä työtoverinsa Tapani Aholan kanssa hän on kehittänyt yksinkertaisia mutta tehokkaita menetelmiä henkisen hyvinvoinnin edistämiseen työpaikoilla.

MIKA POUTALA

Huippu-urheilija, liiketoiminnan sparraaja

Mika5

Olympiapikaluistelija Mika Poutala on menestynyt ja erittäin positiivinen urheilija. Hän on huippu-urheilija sekä nykyisin myös liiketoiminnan sparraaja.

Olympiapikaluistelija ja liiketoiminnan sparraaja

Mika aloitti jo seitsemän vuoden ikäisenä pitkän ja opettavaisen taipaleen kohti pikaluistelumaailman huippua. Monet haasteet ja vastoinkäymiset ovat opettaneet hänelle arvokkaita asioita siitä, mitä menestyminen vaatii.

Iloisesta olemuksestaan tunnettu Mika toimii luistelun ohessa myös puhujana. Hän opettaa ja innostaa ihmisiä sekä yrityksiä saavuttamaan tavoitteet konkreettisten työkalujen avulla. Mika kiertää vuosittain kymmenissä tapahtumissa, ja mm. Sonera, IFK ja Fennia ovat olleet hänen asiakkaitaan.

www.mikapoutala.fi

ILKKA RAJALA

Henkinen valmentaja, NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Valmentanut henkilökohtaisesti yli 1500 ihmistä

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Suomen ainoa Licensed Master Trainer of NLPTM -sertifioitu valmentaja

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on koko euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella

www.nlp-akatemia.fi | www.ilkkarajala.fi

ILKKA KOPPELOMÄKI 

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.

www.uskallainnostua.fi | www.ilkkakoppelomaki.fi

TINKA SJÖGREN

Transformatiivinen-, mielen ja ajatusten valmentaja, Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

_MG_2876Valmis

Tinka Sjögren toimii mielen valmentajana.

Transformatiivinen valmentaja

“Transformatiivinen valmentaja tarkoittaa sitä, että kuljen heidän rinnallaan ketkä ovat valmiita heräämään eloon jokaisella solullaan ja elämään elämää täydestä potentiaalistaan käsin, sisäisen viisautensa ohjaamina ja siten muuttamaan maailmansa.

Se mitä minä sanon tai teen ei ole niin kovin tärkeää, vaan se mitä sinä näet ja oivallat, se miten heräät unesta – ajatusmaailmastasi todellisuuteen. Todellisuuteen, mikä on kauniimpi, ystävällisempi ja ihmeellisempi kuin mikään pimpattu positiivinen ajatushöttö. Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan Ihmismielen Selkeyteen!”

Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

Ihmismielen Sirkus on kutsu selkeyteen. Tinka Sjögren auttaa ymmärtämään ihmiselämän kiemuroita ja auttaa heräämään ajatussirkuksesta luonnolliseen viisauteen ja todellisuuden kauneuteen.

JENNI LEVÄVAARA

Yrittäjä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja sekä kokous- ja hyvinvointikeskus Rahgamo Resortin perustaja.

Jenni-lavalla

Jenni Levävaara on menestynyt fitness-urheilija sekä hyvinvointivalmentaja. Hänen urheilusaavutuksiinsa kuuluvat muun muassa Euroopan mestaruus, Suomen mestaruus sekä Maailmanmestaruushopea fitness-kisoissa.

Intohimoinen hyvinvointivalmentaja

Jenni on valmentanut yli 20 vuoden ajan yksilöitä ja yrityksiä uskomattomiin tuloksiin.

Jennin valmentamistapa perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sisältäen kehon, mielen ja ravinnon kautta saavutetun tasapainon. Jenni on laajasti kouluttautunut lisensioitu NLP-kouluttajaja ja Henkinen Valmentaja, monipuolinen  iikunnanohjaaja ja kokenut Personal Trainer, koulutettu ravintovalmentaja ja luontaisterveyden osaaja, joka taitaa myös ihmiskehon manuaalisen käsittelyn.

“Hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat intohimoni. Samoin uuden oppiminen ja oppimani jakaminen eteenpäin. Uskon ihmeisiin mutta ennen kaikkea ihmiseen.” -Jenni Levävaara

TV:stä tuttu!

Jenni Levävaara on tullut tutuksi muun muassa Suurin pudottaja sekä Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontajana ja valmentajana, sekä asiantuntijana useissa eri mediossa.

www.rahgamoresort.fi | www.jennilevavaara.fi

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi | www.mikkosjogren.fi

SEMINAARIN SISÄLTÖ LA-SU 14.-15.3.2020

BEN FURMAN: Seitsemän elämäntaitoa – Miten tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa?

Ben Furman on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaajana.

Benin laajan kokemuksen sekä ratkaisukeskeisen lähestymistavan seurauksena hän on kiteyttänyt seitsemän elämäntaitoa, jotka jokaisen olisi hyvä oivaltaa.

Hänen puheenvuoron aikana pääset tutustumaan näihin seitsemään ratkaisukeskeiseen taitoon, joiden avulla jokainen meistä voi parantaa elämänsä laatua sekä tulla paremmin toimeen itsensä ja muiden kanssa.

MIKA POUTALA: Mitä menestyminen vaatii?

Mika Poutala on olympiapikaluistelija sekä liiketoiminnan sparraaja.

Puheenvuoronsa aikana Mika jakaa oman kokemuksensa kautta mitä maailman huipulle pääseminen vaatii sekä auttaa kuulijoita ymmärtämään mikä tavoitteiden asettamisessa on lopulta tärkeintä.

Hän muistuttaa, että jokaisen on hyvä punnita omia arvojaan ja miettiä mitä elämältä oikeasti haluaa, mutta sen lisäksi pohtia mitä on valmis uhraamaan omien unelmiensa eteen.

Mikan puheenvuoron aikana opit mitä menestyminen todella vaatii ja mitkä asiat luovat elämän perustan, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin.

ILKKA RAJALA: Voittamaton – menestyksen avaintekijät

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Hän on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja. Hänellä on voimassa Suomen ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Elämän eri osa-alueilla menestyminen vaatii monia henkisiä taitoja. Menestys ja sitä ruokkiva asenne eivät ole syntymälahjoja, vaan opittavia ja kehitettäviä asioita aivan siinä missä muutkin taidot.

Nämä taidot voivat liittyä ajatteluun, motivaatioon, päätöksien tekemiseen ja esimerkiksi taitoon kestää painetta. Näistä asioista kyllä puhutaan, mutta harvemmin mukana tulee ohjeet niiden kehittämiseksi.

Ilkka avaa puheenvuoronsa aikana keskeisiä avainkykyjä, jotka yhdistävät menestyviä ihmisiä bisneksen, taiteen, tieteen ja kulttuurin aloilla. Tulet oppimaan lisäksi miten voit kehittää omia menestykseen vaadittavia taitojasi.

ILKKA KOPPELOMÄKI: Itsesi johtamisen voima

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja suositun Saa mitä haluat -kirjan kirjoittaja. Ilkka on valmentanut ihmisiä yli 10 vuoden ajan johtamaan itseään elämässä kohti haluamaansa tilannetta.

Ilkan luennon aikana opit, mitä sinun on hyvä tietää itsesi johtamisesta ja miten voit johtaa itseäsi kohti sitä mitä haluat.

Jokaisella Ilkan luennolla ja valmennuksella on vain yksi tarkoitus: Saada aikaan jotain pientä konkreettista muutosta. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi, ihmissuhteissasi, hyvinvoinnissasi ja työssäsi, saat lopulta aikaan isoja merkittäviä muutoksia.

Ilkka jakaa itsensä johtamisen viiteen alueeseen, joista jokaiseen saat pieniä yksinkertaisia ajatuksia siihen, miten sinä voit johtaa itseäsi paremmin elämässäsi.

TINKA SJÖGREN: Yksi ajatus voi muuttaa maailmasi

Tinka Sjögren on mielen ja ajatusten valmentaja ja Ihmismielensirkus™ -valmennuksen kehittäjä.

Jos mietit omaa elämääsi, voit huomata että elämässäsi on ollut hetkiä, kun jokin on muuttunut merkittävällä tavalla. Samanlaisia hetkiä voi havaita myös maailmanhistoriassa.

Näitä siftejä yhdistää yksi asia: parempi ymmärrys.

Tinkan puheenvuoron aikana opit millainen väärinymmärrys tämän hetken ihmiskunnassa on ja miten sen ymmärtäminen muuttaa omaa maailmaasi ja koko ihmiskuntaa.

JENNI LEVÄVAARA: Elämäsi kuntoon pienillä muutoksilla

Jenni on nainen, joka saa aikaan taattuja tuloksia, niin henkisellä kuin (etenkin) fyysisellä puolella. Hänen koulutuksissaan ei istuta penkissä kuuntelemassa vaan ohjeet pistetään heti käytännöiksi. Jenni tunnetaan myös useista TV-produktiosta, joissa hänen metodiensa läpi, uskomattomia tuloksia saavuttaen, ovat kulkeneet niin rakkaat pullukat kuin MM95-Leijonat.

Puheenvuoronsa aikana Jenni keskittyy kymmeneen eri osa-alueeseen, joista yhtäkin muuttamalla astut polulle, jonka tulokset ovat taatut ja todistetut. Nämä samat metodit ovat olleet kiinteä osa Jennin omaa elämää viimeiset 20-vuotta ja niillä on voitettu useita kansainvälisiä ja kotimaisia mestaruuksia Fitnessissä sekä painonnostossa ja ne takaavat sen, että edelleen jalkaan mahtuu teini-iän aikaiset farkut.

Jenni lähestyy ihmisen muutosta aina kokonaisuuden kannalta: ensin pitää olla tahto ja motivaatio muutokseen, sitten noudattaa tehtyjä päätöksiä ja lopulta korjataan työn hedelmiä. Uuteen parempaan minään ei ole oikopolkuja vaan ahkeruus ja sitoutuneisuus palkitaan. Mutta muistaen, että sisulla pääsee pitkälle vaan ilolla vielä pidemmälle.

Tämän puheenvuoron jälkeen sinulla on taatusti työkalupakissa muutama toimivaksi todettu työkalu enemmän, joita käyttämällä olet kuin huomaamattasi matkalla elämäsi kuntoon!

MIKKO SJÖGREN: Vaurastumisen polku

Mikko Sjögren on mies, joka toi rahataidon valmennuksen Suomeen. Hän on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja. Hänet tunnetaan myös koko Suomen taloudellisena kummisetänä ja Rahataidonvalmentajana™.

Mikko käy puheenvuoronsa aikana läpi vaurastumisen polkua; mitä pitää tietää ja mihin tulee varautua matkan varrella.

Hän muistuttaa, että oikea aika ja oikea paikka eivät riitä, on oltava myös oikea minä. Reitti vaurauteen on moneen kertaan ennalta kuljettu ja viitoitettu. Oikopolkuja ei ole, vaikka juuri niitä monet koettavat matkan varrella kaupustella.

Mikon puheenvuoron aikana opit mitä vaurastumiseen tarvitaan ja mistä lähteä liikkeelle. Oivallat miksi vaurastuminen ja talousymmärrys on tärkeää varsinkin nykyisessä markkinatilanteessa sekä ymmärrät taloudellisen aikuistumisprosessin. Kuulet lisäksi mihin suuntaan sijoitusmarkkinoilla kannattaa tähystää tulevaisuudessa.

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi.

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Passion for Success 14.-15.3.2020

Paikka

 

KULTTUURITALO

Sturenkatu 4, Helsinki

Aikataulu

LA 14.3.

Rekisteröinti

10 – 18: Seminaari

Aikataulu

SU 15.3.

10 – 18: Seminaari

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2020 -seminaariin on jäljellä kahdentyyppisiä lippuja: SILVER- ja GOLD-lippuja. VIP-liput on loppuunmyyty. Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.  

Ennen kuin ostat lipun, päätä:

 • Haluatko istua mahdollisimman edessä vai riittääkö SILVER-alue?

Osta valitsemasi lippu alta…

SILVER-LIPPU

197 € 147 €

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit 

✔️Istumapaikka Silver-alueelta

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

Tarjous alkaen 147€!

Huom! Lounaslippu ostettava ennakkoon 1.3. mennessä.

Suosituin!

GOLD-LIPPU

297€ 197€ 

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit

✔️Istumapaikka GOLD-alueelta (VIP-alueen jälkeen)

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

Tarjous alkaen 197€!

Huom! Lounaslippu ostettava ennakkoon 1.3. mennessä.

Loppuunmyyty!

VIP-LIPPU

497 €

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Erillinen VIP-sisäänkäynti

✔️VIP-lounas (14.-15.3.) 

✔️Materiaalit

✔️VIP-paikat seminaarisalin etuosasta

✔️Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

✔️Passion for Success -VIP Facebook-ryhmä (Vain VIP-osallistujille!)

LOPPUUNMYYTY!

1. Mitä, missä, milloin?

1.1. Mikä Passion for Success -seminaari on ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä oman elämäsi kehittämiseen.

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

1.2. Ketkä ovat seminaarin puhujat?

Passion for Success 2020 -seminaarin puhujina nähdään:

 • Ilkka Koppelomäki
 • Ben Furman
 • Ilkka Rajala
 • Mikko Sjögren
 • Tinka Sjögren
 • Mika Poutala
 • Jenni Levävaara

1.3. Seminaaripaikka ja saapuminen

Seminaari järjestetään Kulttuuritalolla (Sturenkatu 4, Helsinki).

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa.

Helsingin Rautatieasemalta on matkaa Kulttuuritalolle n.3 km autolla. Julkisilla matkaan menee noin 15-30 minuuttia riippuen valitsemasta yhteydestä.

Reittioppaasta voit katsoa reittivaihtoehtoja ››

Kulttuuritalolle menevät julkiset:
Rautatieasemalta raitiovaunut 1, 3, 6T, 9 ja bussi 23.
Pasilan asemalta raitiovaunu 9 ja bussi 23
Kampista ja Suutarilasta bussi 70
Hakaniemestä ja Malminkartanosta bussi 51

Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Taksit voivat pysähtyä aivan talon edessä.

1.4. Aikataulu

Seminaari on molempina päivinä la-su 14.-15.3.2020 klo 10-18.

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

2. Liput ja maksaminen

2.1. Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

2.2. Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

2.3. Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ, verkkokaupan kautta tai sopimalla tilauksesta myyjän kanssa.

Verkkokaupassamme laskutusvaihtoehtoina ovat Collector ja Klarna (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä.

Tilauksesta ja osamaksusta voit myös sopia myyjämme kanssa. Voit ottaa yhteyttä suoraan myyjiimme tai asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi. Lippu tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen seminaaria.

2.4. Mitä lippuni sisältää?

Passion for Success -seminaariin on kolme erilaista lippukategoriaa: SILVER, GOLD ja VIP. Katso täältä mitä valitsemasi lippu sisältää. 

2.5. Entä jos en pääsekään seminaariin?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Tarkemmat lippuehdot löydät sivuiltamme: www.10times.fi/lippuehdot

3. Seminaariin valmistautuminen

3.1. Info-viestit

Lähetämme ennen seminaaria info- sekä tervetuloaviestit ilmoittamaasi sähköpostiin. Viestit löydät hyödyllistä tietoa seminaariin valmistautumiseen. Varmista, että saat viestit ja lue ne huolellisesti läpi niin seminaaripäivä sujuu jouhevasti.

3.2. Majoittuminen

Suosittelemme majoittumiseen Sokos Hotel Presidenttiä, joka sijaitsee Kampissa (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki).

VARAUKSET
Sokos Hotels Myyntipalvelu
p. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
sokos.hotels@sok.fi
www.sokoshotels.fi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ MAJOITUKSIA:

3.3. Miten tapahtumaan pukeudutaan?

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

4. Seminaaripäivä

4.1. Rekisteröinti

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia.

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla klo 8.30 alkaen. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Silver ja Gold-sisäänkäynti on Kulttuuritalon pääovista, jonka jälkeen on aulassa heti rekisteröinti.

VIP-sisäänkäynti on erillinen Kulttuuritalon sivuovesta (pääovista oikealla pieni sisäpiha). VIP-rekisteröinti tapahtuu VIP-aulassa, jonka jälkeen Vipeille on varattu erillinen oma VIP Lounge-tila yhteistä olemista varten.Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin rekisteröintiin. Aamulla voit tutustua kirjapöytien ja ständien antimiin, tutustua tiimiläisiimme ja muihin osallistujiin, nauttia kahvion tarjoamista antimista huikeidein itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisen kanssa.

4.2. Eteispalvelut

Kulttuuritalo ilmoittaa, että turvallisuussyistä tilaisuuksiin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja. Naulakkopalvelumaksu on omakustanteinen 4 €/hlö, maksun voi maksaa käteisellä tai kortilla. Vipeille naulakkopalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

4.3. Voinko valita paikkani etukäteen? Entä jos tarvitsen erikoispaikan?

Seminaarisalin ovet aukeavat klo 9.45, jolloin pääset valitsemaan istumapaikkasi oman lippukategorian mukaan.

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat permannolta.

ERIKOISPAIKAT:

Jos tarvitset pyörätuolipaikkaa tai pöytäpaikkaa, ilmoita siitä asiakaspalveluun lipunoston jälkeen mahdollisimman pian. Huomaathan, että erikoispaikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata saatavuutta. Kulttuuritalolla on esteetön kulku.

4.4. Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

KAHVIO

Kahvio on auki aamulla ja tauoilla ala-aulassa ja ylätasanteella (omakustanteinen).

VIP LOUNAS

VIP-lippuun sisältyy VIP-lounas, josta tarkempaa tietoa myöhemmin.

LOUNASLIPPU – Silver & Gold -lippulaisille 29€

Lounaslipulla saat lämpimän lounaan molempina seminaaripäivinä. Huomaathan, että yksi lounaslippu sisältää yhden ateriarasian lauantaina ja yhden ateriarasian sunnuntaina.

Lounas on maidoton, gluteiiniton ja vegaani. Ilmoitathan mahdolliset muut ruoka-allergiasi to 5.3.2020 mennessä vahvistuksessa olevan linkin kautta tai osoitteeseen: tiimi(a)uskallainnostua.fi

Osta 2pv lounaslippu 29€ täältä ››

HUOM! Lounaslippu ostettava ennakkoon 1.3. mennessä.

4.5. Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

5. Yhteydenotto:

5.1. Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi, niin autamme sinua!

5.2. Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Seminaarin järjestää 10times Oy. (Rekisteriseloste, Lippuehdot)

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin numerossa: 045 1145 866.
Voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)10times.fi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

5.3. Muista myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa!

Klikkaa itsesi osallistujaksi Passion for Success 2020 -tapahtumaan Facebookissa täältä ››

Jakaessasi someen fiiliksiä, oivalluksia ja innostavia hetkiä seminaarista, käytä hashtageja:
#passionforsuccess #p4s2020 #uskallainnostua #varapuu #bisnesenergia #elämäsikuntoon #ihmismielensirkus #osaakasvajaksavaurastu #ihminenensin #enemmänyhdessä sekä @uskallainnostua @varapuu @elamasi_kuntoon

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAA: 

Passion for Success on 10times Oy:n järjestämä seminaari.

© 2007-2019 10times Oy | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | Lippuehdot | Tietosuoja

Back To Top