skip to Main Content

Ilkka Koppelomäki

Ben Furman

Ilkka Rajala

Mikko Sjögren

Tinka Sjögren

Mika Poutala

Jenni Levävaara

Jarkko Haverinen

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

Tarjous päättyy 27.10.2019.

PASSION FOR SUCCESS 2020

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä.” -Petri

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi! 

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä.

Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.

Tämä seminaari on sinulle, jos:

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin.
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen.
 • Haluat saavuttaa tavoitteesi.
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
 • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAAREISTA… 

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo neljä kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2019.

Vakiopuhujiemme Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin lisäksi lavalla on nähty…

2016: Janet Bray Attwood

2017: Jack Canfield ja Janet Bray Attwood

2018: Anders Haglund ja Harri Gustafsberg

2019: Joseph McClendon III, Anna Perho ja Joni Jaakkola

Passion for Success 2019 -seminaarissa oli yli 1000 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.

“Parasta seminaarissa on ollut yleinen tunnelma. Se, että on oikeasti päässyt tänne näin isolla porukalla näkemään samankaltaisia ihmisiä. Ja on meillä kyllä ollut myös todella huikeat puhujat! Suosittelen kaikille, jotka haluaisivat ymmärtää itseään ja mennä elämässä eteenpäin.”

“Suurin oivallukseni viikonlopun aikana oli, että ajatukset ei ole yhtä kuin todellisuus. Ne on vaan mitä mä ajattelen ja ne johtuvat siitä, miltä musta tuntuu. Suosittelen tätä seminaaria kaikille, varsinkin nuorille, koska näitä asioita ei opeteta koulussa – tämänkin päivän aikana oon miettinyt monta kertaa, että miksi hitossa ei!”

“Tämä oli niin monipuolinen kattaus, eilinen varsinkin ja tänään vielä lisää! Parasta oli se, että tästä on apua hyvin monenlaisille ihmisille. Sai oivalluksia työelämään, perhe-elämään, harrastuksiin ja vaurastumiseen. Hyvin monenlaisia asioita, jokainen löytää varmasti jotain mitä viedä eteenpäin.”

“Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!”

“Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!”

“Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. “

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta” <3

Hannele

“Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska.” 

– Annika

“Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!” 

– Satu

“Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!” 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2020!

VALMENTAJAT 

Ilkka Koppelomäki

Ben Furman

Ilkka Rajala

Mikko Sjögren

Tinka Sjögren

Mika Poutala

Jenni Levävaara

Jarkko Haverinen

BEN FURMAN

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja

Ben on psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänet tunnetaan maailmalla muun muassa ratkaisukeskeisen terapian kouluttajana, ratkaisukeskeisten valmennusmenetelmien kehittäjänä ja Muksuoppi-menetelmän kehittäjänä.

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja

Ratkaisukeskeisen psykologian uudisraivaaja psykiatri Ben Furman on suomalaisen työhyvinvoinnin edelläkävijä. Hän on tuonut työelämän henkisen hyvinvoinnin ongelmiin täysin uudenlaisen lähestymistavan ratkaisukeskeisyyden avulla. Yhdessä työtoverinsa Tapani Aholan kanssa hän on kehittänyt yksinkertaisia mutta tehokkaita menetelmiä henkisen hyvinvoinnin edistämiseen työpaikoilla.

ILKKA RAJALA

Henkinen valmentaja, NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Valmentanut henkilökohtaisesti yli 1500 ihmistä

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Suomen ainoa Licensed Master Trainer of NLPTM -sertifioitu valmentaja

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on koko euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella

www.nlp-akatemia.fi | www.ilkkarajala.fi

MIKA POUTALA

Huippu-urheilija, liiketoiminnan sparraaja

Mika5

Olympiapikaluistelija Mika Poutala on menestynyt ja erittäin positiivinen urheilija. Hän on huippu-urheilija sekä nykyisin myös liiketoiminnan sparraaja.

Valmentanut henkilökohtaisesti yli 1500 ihmistä

Mika aloitti jo seitsemän vuoden ikäisenä pitkän ja opettavaisen taipaleen kohti pikaluistelumaailman huippua. Monet haasteet ja vastoinkäymiset ovat opettaneet hänelle arvokkaita asioita siitä, mitä menestyminen vaatii.

Iloisesta olemuksestaan tunnettu Mika toimii luistelun ohessa myös puhujana. Hän opettaa ja innostaa ihmisiä sekä yrityksiä saavuttamaan tavoitteet konkreettisten työkalujen avulla. Mika kiertää vuosittain kymmenissä tapahtumissa, ja mm. Sonera, IFK ja Fennia ovat olleet hänen asiakkaitaan.

www.mikapoutala.fi

JENNI LEVÄVAARA

Yksityisyrittäjä, hyvinvointivalmentaja, koulutettu hieroja; kilpaurheilja, tv-persoona, juontaja

Jenni-lavalla

Jenni Levävaara on menestynyt fitness-urheilija sekä hyvinvointivalmentaja. Hänen urheilusaavutuksiinsa kuuluvat muun muassa Euroopan mestaruus, Suomen mestaruus sekä Maailmanmestaruushopea fitness-kisoissa.

Intohimoinen hyvinvointivalmentaja

Jenni on auttanut yli 15 vuoden ajan ihmisiä huikeisiin tuloksiin heidän hyvinvointinsa parantamisessa niin henkilökohtaisena valmentajana kuin ryhmäliikuntaohjaajana.

Jennin valmentamistapa rakentuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta pitäen sisällään kehon, mielen ja ravinnon kautta saavutetun tasapainon. Jenni on laajasti kouluttautunut lisensioitu NLP-kouluttajaja Henkinen Valmentaja.

“Hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat intohimoni. Samoin uuden oppiminen ja oppimani jakaminen eteenpäin. Uskon ihmeisiin mutta ennen kaikkea ihmiseen.” -Jenni Levävaara

TV:stä tuttu!

Jenni Levävaara on tullut tutuksi muun muassa Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontajana ja valmentajana.

ILKKA KOPPELOMÄKI 

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.

www.uskallainnostua.fi | www.ilkkakoppelomaki.fi

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi | www.mikkosjogren.fi

TINKA SJÖGREN

Transformatiivinen-, mielen ja ajatusten valmentaja, Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

_MG_2876Valmis

Tinka Sjögren toimii mielen valmentajana.

Transformatiivinen valmentaja

“Transformatiivinen valmentaja tarkoittaa sitä, että kuljen heidän rinnallaan ketkä ovat valmiita heräämään eloon jokaisella solullaan ja elämään elämää täydestä potentiaalistaan käsin, sisäisen viisautensa ohjaamina ja siten muuttamaan maailmansa.

Se mitä minä sanon tai teen ei ole niin kovin tärkeää, vaan se mitä sinä näet ja oivallat, se miten heräät unesta – ajatusmaailmastasi todellisuuteen. Todellisuuteen, mikä on kauniimpi, ystävällisempi ja ihmeellisempi kuin mikään pimpattu positiivinen ajatushöttö. Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan Ihmismielen Selkeyteen!”

Ihmismielen Sirkus -valmennuksen kehittäjä

Ihmismielen Sirkus on kutsu selkeyteen. Tinka Sjögren auttaa ymmärtämään ihmiselämän kiemuroita ja auttaa heräämään ajatussirkuksesta luonnolliseen viisauteen ja todellisuuden kauneuteen.

JARKKO HAVERINEN

Elämäsi Kuntoon -päävalmentaja, intohimoinen elämän opiskelija, puhuja ja yrittäjä

Jarkko Haverinen on Elämäsi Kuntoon -päävalmentaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään, jotta he voisivat paremmin.

Kokenut muutosvalmentaja

Jarkko Haverinen on viimeisen 13 vuoden ajan toiminut hoito-, hyvinvointi- ja valmennusalalla. Hänellä on visio maailmasta, jossa ihmiset ymmärtävät itseään kokonaisuutena ja ilmaisevat itseään vapaasti toisia arvostaen. Jarkko tunnetaan parhaiten muutosvalmennuksistaan ja maanläheisistä videoblogeistaan. Hän on valmentanut satoja ihmisiä ymmärtämään itseään ja muuttamaan elämäänsä mielekkäämmäksi.

Jarkko on kokenut elämää lentäen, soittaen, esiintyen, tanssien, maastopyöräillen, ambulanssissa hoitaen ja erityisesti läsnä ollen läheisilleen ja valmennettavilleen. Jarkko on puheissaan suoran rehellinen, lämmin ja auttaa sinua oivaltamaan itsesi uudelleen.

Elämäsi Kuntoon -hyvinvointiohjelman päävalmentaja

Jarkko on Elämäsi Kuntoon -hyvinvointiohjelman päävalmentaja. Elämäsi Kuntoon -ohjelma auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään kokonaisuutena ja parantamaan omaa hyvinvointiaan askel kerrallaan.

“Kun ymmärrät miten toimit ja oivallat miten ajattelet, motivoidut. Minun tavoitteeni on auttaa ihmisiä oivaltamaan itsensä uudessa valossa.” -Jarkko Haverinen

www.energiapankki.fi | www.jarkkohaverinen.fi

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi.

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Passion for Success 14.-15.3.2020

Paikka

 

KULTTUURITALO

Sturenkatu 4, Helsinki

Aikataulu

LA 14.3.

Rekisteröinti

10 – 18: Seminaari

Aikataulu

SU 15.3.

10 – 18: Seminaari

LIPUT – VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2020 -seminaariin on kolmentyyppisiä lippuja: SILVER-, GOLD- JA VIP-lippuja. Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.  

Ennen kuin ostat lipun, päätä:

 • Haluatko hemmotella itseäsi VIP-lipun eduilla vai riittääkö SILVER- tai GOLD-lippu?
 • Haluatko istua mahdollisimman edessä vai riittääkö SILVER-alue?

Osta valitsemasi lippu alta…

SILVER-LIPPU

249 € 97 €

Kaupan päälle 2 upeaa bonusta!

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit 

✔️Istumapaikka Silver-alueelta

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

Tarjous alk. 97€

Osta lippusi nyt – saat bonuksena:

1. Passion for Success 2019 Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin -tallenteet

2. Napoleon Hill: Ajattele Oikein – Menesty -äänikirja

Suosituin!

GOLD-LIPPU

397€ 147€ 

Kaupan päälle 2 upeaa bonusta!

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Materiaalit

✔️Istumapaikka GOLD-alueelta (VIP-alueen jälkeen)

✔️Ennakkowebinaari ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

Tarjous alk. 147 €

Osta lippusi nyt – saat bonuksena:

1. Passion for Success 2019 Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin -tallenteet

2. Napoleon Hill: Ajattele Oikein – Menesty -äänikirja

Loppuunmyyty!

VIP-LIPPU

497 €

✔️Sisäänpääsy seminaariin

✔️Erillinen VIP-sisäänkäynti

✔️VIP-lounas (14.-15.3.) 

✔️Materiaalit

✔️VIP-paikat seminaarisalin etuosasta

✔️Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria

✔️Passion for Success -Facebook-ryhmä

✔️Passion for Success -VIP Facebook-ryhmä (Vain VIP-osallistujille!)

LOPPUUNMYYTY!

Tarjous päättyy 27.10.2019.

1. Mitä, missä, milloin?

1.1. Mikä Passion for Success -seminaari on ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä oman elämäsi kehittämiseen.

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

1.2. Ketkä ovat seminaarin puhujat?

Passion for Success 2020 -seminaarin puhujina nähdään:

 • Ilkka Koppelomäki
 • Ben Furman
 • Ilkka Rajala
 • Mikko Sjögren
 • Tinka Sjögren
 • Mika Poutala
 • Jenni Levävaara
 • Jarkko Haverinen

1.3. Seminaaripaikka ja saapuminen

Seminaari järjestetään Kulttuuritalolla (Sturenkatu 4, Helsinki).

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa.

Helsingin Rautatieasemalta on matkaa Kulttuuritalolle n.3 km autolla. Julkisilla matkaan menee noin 15-30 minuuttia riippuen valitsemasta yhteydestä.

Reittioppaasta voit katsoa reittivaihtoehtoja ››

Kulttuuritalolle menevät julkiset:
Rautatieasemalta raitiovaunut 1, 3, 6T, 9 ja bussi 23.
Pasilan asemalta raitiovaunu 9 ja bussi 23
Kampista ja Suutarilasta bussi 70
Hakaniemestä ja Malminkartanosta bussi 51

Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Taksit voivat pysähtyä aivan talon edessä.

1.4. Aikataulu

Seminaari on molempina päivinä la-su 14.-15.3.2020 klo 10-18.

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

2. Liput ja maksaminen

2.1. Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

2.2. Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

2.3. Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

2.4. Mitä lippuni sisältää?

Passion for Success -seminaariin on kolme erilaista lippukategoriaa: SILVER, GOLD ja VIP. Katso täältä mitä valitsemasi lippu sisältää. 

2.5. Entä jos en pääsekään seminaariin?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

3. Seminaariin valmistautuminen

3.1. Info-viestit

Lähetämme ennen seminaaria info- sekä tervetuloaviestit ilmoittamaasi sähköpostiin. Viestit löydät hyödyllistä tietoa seminaariin valmistautumiseen. Varmista, että saat viestit ja lue ne huolellisesti läpi niin seminaaripäivä sujuu jouhevasti.

3.2. Majoittuminen

Suosittelemme majoittumiseen Sokos Hotel Presidenttiä, joka sijaitsee Kampissa (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki).

VARAUKSET
Sokos Hotels Myyntipalvelu
p. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
sokos.hotels@sok.fi
www.sokoshotels.fi

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ MAJOITUKSIA:

3.3. Miten tapahtumaan pukeudutaan?

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

4. Seminaaripäivä

4.1. Rekisteröinti

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia.

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla klo 8.30 alkaen. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

4.2. Eteispalvelut

Kulttuuritalo ilmoittaa, että turvallisuussyistä tilaisuuksiin ei saa mennä päällysvaatteissa, eikä saliin saa viedä isoja laukkuja. Naulakkopalvelumaksu on omakustanteinen 4 €/hlö, maksun voi maksaa käteisellä tai kortilla. Vipeille naulakkopalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

4.3. Voinko valita paikkani etukäteen? Entä jos tarvitsen erikoispaikan?

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat permannolta.

ERIKOISPAIKAT:

Jos tarvitset pyörätuolipaikkaa tai pöytäpaikkaa, ilmoita siitä asiakaspalveluun lipunoston jälkeen mahdollisimman pian. Huomaathan, että erikoispaikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata saatavuutta. Kulttuuritalolla on esteetön kulku.

4.4. Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

KAHVIO

Kahvio on auki tauoilla ala-aulassa ja ylätasanteella (omakustanteinen).

LOUNASLIPPU

Silver- ja Gold-osallistujille on tulossa myöhemmin myyntiin lounaslippuja.

VIP LOUNAS

VIP-lippuun sisältyy VIP-lounas, josta tarkempaa tietoa myöhemmin.

4.5. Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

5. Yhteydenotto:

5.1. Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu(a)10times.fi, niin autamme sinua!

5.2. Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

Seminaarin järjestää 10times Oy. (Rekisteriseloste, Lippuehdot)

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin numerossa: 045 1145 866.
Voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)10times.fi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAA: 

Passion for Success on 10times Oy:n järjestämä seminaari.

© 2007-2019 10times Oy | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | Lippuehdot | Tietosuoja

Back To Top